!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de úgy néz ki, hogy nálam a lap fosta össze magát...
procit ma próbálom ki egy havernál.
!Forza Ferrari!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
All hail the double x!
szóval lehet hogy az alaplap a hibás
!Forza Ferrari!
nem mertem másik gépbe dugni a pendrivot😄
!Forza Ferrari!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
S.O.S help-re volna szükségem.
Bedugtak a gépembe egy pendriveot és kikapcsolt a gép, egy pillanat alatt:S
Nem indul újra sehogy sem.
Az alaplapon a zöld led villog.
próbáltam minden USB-s eszközt lehúzva indítani, kikapcs a táp kis idõre majd újra, de se kép se hang. csak a zöld led villog.
Hátha valaki járt már így.
köszi elõre is!
Tamás
!Forza Ferrari!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
2. kirprobalsz egy MOLEX-->SATA atalakitot.
3. Kicsereled a SATA kabelt.
4. Megnezed masik tappal.
Ha meg mindig szar,akkor maga a vinyo doglodik. Lehet,hogy csak forrasztasi problema,ebben az esetben ha er neked annyi szarakodast az a vinyo akkor elviszed egy elektro-muszereszhez es "fillerekert" ujraforrasztja.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Erre a "4500 data transfer hiba van és folyamatosan növekszik" reszbol jottem ra. Kiraly vagyok,mi?
"Kábellel lehet a baj?"
de most komolyan...<#wow3>#wow3>
All hail the double x!
Azt vettem észre mostanában h fagyogat a windows meg néha nemakar beindulni, csak akkor ha megmozgatom a SATA2-es HDD kábeleit. Megnéztem HDD sentinellel és aztírja h 4500 data transfer hiba van és folyamatosan növekszik. Kábellel lehet a baj? Próbáltam másik SATA2 HDD-t rákötni azzal is ezt csinálja. IDE HDD-kkel semmi probléma sincs.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Rászántam magam, hogy újratelepítem a winfos7-et. Lemezrõl bootolásnál a nyelv kiválasztásáig jutok, se egér se billentyûzet.
Biosban engedélyezve vannak az USB eszközök és próbáltam már PS2 átalakítóval csatlakoztatni mindkettõt, de semmi eredmény.
Amikor felraktam a wint még másik lapom volt, a mostani egy Asrock H87 pro4.
Valami ötlet?
(repair meg nem megy, azt írja nem kompatibilis)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Intel management and security status,Intel Rapid tárolási technológia.Új gépem van,és ezt is feltelepítették rá.Mire jók ezek? Leszedjem õket,mert foglalják a memóriát?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
minden volt, program, driver reinstall, ugyanaz.
barmi tipp, vagy kihajithatom nyugodt szivvel az ablakon... ?
kosz, ha valakinek van barmi tippje
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
lehet hülyén fogom megfogalmazni (biztos) de nekem egy olyan program kéne ami felveszi a gépen van hang, pl ha elidítok egy settet soundcloudról akkor azt fel tudnám vele venni, gondolom van ilyen, csak a kérdésem h mi a neve?
Viszont gyanús kicsit a ram (Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz) mert szokott kidobálni ilyen 0xa0000001, 0xc0000142, meg hasonló hibákat hetente egyszer kb. De az elõzõ kártyával (hd 6450) nem volt semmi gond és amíg az új szervizbe volt addig is az volt benne és semmi villogás, se fura fekete négyszögek.
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Végsõ esetben próbálkozz meg egy friss Windows-al.
Köszi a segítséget!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ezért is írtam, hogy nézze meg az átjáró címét.
US Robotics, Tenda, Thomson routerek gyárilag .254-el érkeznek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A hálózati kapcsolat adatlapján, vagy az ipconfig parancssori eszközzel nézd meg mi az alapértelmezett átjáró / default gateway.
A következõ gondom lenne:
Wifi jelszót akartam változtatni, úgyhogy megpróbáltam elérni a routerem beállításait, de nem tudom elérni õket. Ugyanazt a címet használom, mint az eredeti beállításakor. A hibaüzenet:
"A kapcsolat idõtúllépés miatt megszakadt
A(z) 192.168.1.254 helyen lévõ kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol."
Az internet, és a wifi is megy normálisan. Van valakinek ötlete, hogy mi a fene miatt lehet ez?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Megoldás lehet esetleg egy másodlagos VGA (akár egy integrált, akár egy bármilyen dedikált), tudtommal manapság már gond nélkül megférnek egymás mellett az eltérõ driverek is. SLI, CF, MVP nem szükséges ehhez, hiszen egy ugyanazon kimenetre nem kell összedolgoznia a két kártyának.