Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sanya200 #61736 Sziasztok két kérdés.
Van egy régebbi gép,sempron 3000+,2gb ram hd 3850,msi alaplap.
Na most a kép csikoz krix-krax..stb gondolom vga hiba,áttettem a másikba ott is.Eddig oké szereztünk másik vga-t és az is csikoz pedig elvileg jónak kelle lennie,8800gts átraktam az enyémbe nálam is csikoz.
Na most nem lehet hogy az alaplap hazaküldte mind a 2 vga-t?Mert kb 0 az esélye hogy a máshonnan szerzett vga-nak ugyanaz a baja.Win8 szépen felmegy müködik is semmi képhiba de mihelyst drivert telepitek hozzá meghal azzal hogy dpc watchdog violation kék halál és reset.
Na utánanéztem de ssd-re szokott ilyen hiba lenni vagy vmi nem támogatja a win8.1-et.Felraktam rá a 7-et vagyis megoróbáltam már telepités alatt kék halál,másik vinyón van xp beletettem azt bebootol szépen telepiteném a drivert és kampó ott is.
Az érdekelne hogy az alaplap aljzata halt meg?Vagy mi más lehet?Vinyó elvileg jó meg másik vinyónál ugyanezt a hibát adta de az a vinyó 100 hogy jó.
Másik probléma szintén egy régebbi pc athlon xp 2800+ asszem.
Annál meg CMOS settings wrong,F1 continue F2 setup
Na de itt meg nem ismer fel billentyűzetet,se usb se ps2 abból is 2-t próbáltam,a másik gépen mindegyik jó.De hiába nyomom itt nem reagál de még akkor se mikor bekapcsol mert villannia kéne a ledeknek.
Na most próbáltam azt is hogy kicseréltem a gomb elemet,2 gépből is kiszedtem addig és átraktam de ugyanez a helyzet billentyű nuku,hiába van rajta rendszer nem tudom elinditani.Még billentyű se kell de abba van csak dvd iró legalább irni tudnék vele,a másikba nem tudom átrakni mert nem sata-s.
Alaplapot nem lehet át jumperelni hogy menjen?Meg észrevettem hogy mintha lötyögne az elem de próbáltam úgy is hogy addig rányomtam újjal hátha nem érintkezik de úgyse jó.Kidobni nem akarom netes gépnek jó ősöknek meg nekem ha vmi gebasz van a nagy géppel.
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2014.12.01. 14:07:35