Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Yoda001
    köszönöm, ez egyből adott kb. 2 - 2.5Gb helyett, jó ötlet volt, nem használom a funkciót, ha jól sejtem akkor így a mindennapi használatban ennek semmi hátránya nem lesz? :)

többieknek köszönöm a választ szintén, kipróbáltam az említett programokat, de se azokkal, se a beépített Windows kezelővel nem tudtam a C meghajtóhoz (amin a Win is van és elsődleges, aktív partíció) hozzáadni a másikról leválasztott x Gb helyet... fogalmam sincs mi lehetett a probléma, végül random rákerestem még egyszer a dolgokra, és találtam egy ilyet: MiniTool Partition Wizard Home Edition - próbálkoztam, sikerült... újraindítás szükséges (legalábbis nálam kellett, pedig tudná a rendszer futása alatt is elvileg) volt, bootolás közben megoldotta a dolgokat, tehát meghagyom és ajánlom másoknak is, felületben és tudásban kb semmi különbség a többihez képest, úgyhogy nagy gond nem lehet vele...

gergely1991: nem tudom mire gondolsz azzal hogy ítélkeztem, egyszerűen leírtam, hogy már gyakorlatilag a Win működéséhez, alapműveletekhez is alig volt hely, plusz töröltem arról meghajtóról minden fölösleges dolgot (gyakorlatilag csak a rendszerhez, működéshez szükséges dolgok és frissítéseik voltak, plusz java, directx, stb)... egyébként hozzáteszem hogy a töredezettségmentesítés alapötlet volt és le is futtatom rendszeresen, de köszönöm mindenkinek a választ még egyszer :)