Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • plu604
    Sziasztok,

Kékhalál problémával fordulok hozzátok.
    Részletesebben: Tegnap újratelepítettem a Win 7-et. Partíciók törlése, formázása után szépen fel is települt, leszedtem a drivereket innen (emachines e732 notebookom van). A letöltések között van egy BIOS fül, onnan is leszedtem a legfrissebb (1.11) verziójú frissítést, és azzal kezdtem a driverek telepítését. El is indult a telepítés szépen, kiírta hogy nekem 1.08-as biosom van, erről frissít 1.11-re, végigment, majd normálisan újraindult a gép, és itt kezdődött a baj.
    Amikor elkezdett volna betölteni a Win 7, kezdett volna megjelenni a windows logó, egy másodpercre lefagyott, felvillant egy kékhalál-képernyő, és újraindult. Windows indítási hibajavító rögtön kapcsolt és próbálta megkeresni a problémát, kereste úgy fél óráig, amikor elegem lett és újraindítottam a gépet, ugyanez. Logo megjelenne, lefagy, kékhalál, újraindulás. Ezután beállítottam hogy CD-ről bootoljon, ismét újratelepítettem a windowst (formázás, miegymás), azóta működik.
    DE.
    Az imént amikor rá akartam guglizni egy folyamatra, beírtam a böngészősávba (chrome) a folyamat nevét, és entert ütöttem, ismét kékhalál jelentkezett, bár már nem villanásszerűen, pár másodpercig nézhettem. Újraindulás, windows indítási hibakereső. Szerencsére most megtalálta a problémát és el is tudott indulni, elindulás után "a windows helyreállt egy váratlan leállás után" ablak fogadott, a következő információkkal (ha ez valakinek mond valamit):

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Területibeállítás-azonosító: 1038

További információk a problémáról:
    BCCode: a
    BCP1: 00000000
    BCP2: 00000002
    BCP3: 00000001
    BCP4: 82C788AC
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

A probléma leírását segítő fájlok:
    C:\Windows\Minidump\090714-25459-01.dmp
    C:\Windows\Temp\WER-35942-0.sysdata.xml

Az utóbbi két fájlt feltöltsem valahova, valaki bele akar/tud nézni?
    Azt hiszem a BIOS frissítésnél ronthattam el a dolgot. Mit tegyek? Egyelőre stabilnak néz ki a dolog, de nem örülnék ha random bekékhalálozna nekem.