!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Csak azért, hogy ha késõbb más film és adat is kerül rá, akkor ne keveredjen össze.
Kérdésem nem ide tartozik, de nem tudom, hogy hol kéne feltennem.
Adott egy ünnepségrõl készült kamerás videó,amit dvd lemezre kiírtak.Nekem errõl a lemezrõl kellene pendrive-ra raknom.Elég, ha megnyitom a meghajtót és a VIDEO/TS AUDIO/TS mappákat átmásolom a pendrive-ra?
Köszi szépen.
prohardveren is bekérdeztem, úgyhogy ide csak óvatosan spoilerbe teszem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nem baj, hogy necrózok..
Problémám a következõ lenne:
Tegnap Fable 3 közben összecsuklott gép, kék halál nem volt, csak lefagyott gép, vagyis Xlock billentyûk ledje változott, ha lenyomtam valamelyiket, csak hát úgy 10-20 másodperces késéssel. Meguntam, reseteltem gépet. Windows indulásnál megadta, magától újraindult, következõnél meg egyszerûen csak fagyott. Proci kicsit húzva volt, alapra vettem, elindult. Megformáztam mind2 vinyót és újratelepítettem. Gond nem volt.
Ma viszont akadt.. Two Worlds 2-ben akartam felbontást változtatni, megint megcsuklott, kép maradt, nem reagált semmire csak a billentyûzeten ledek 10-20mp késéssel. Reset. játék indít, felbontást váltok, no signal, hang meg ment tovább rendesen, viszont olyan nem is tudom, rezgett, nem zizegett, nem búgott v recsegett-ilyet még nem hallottam 10 év alatt-, nem az a szokásos lockupos hang volt, hanem valami más, de mondom, nem fagyott be a hang. Semmit nem tudtam kezdeni vele, hardreset. Google, és találtam a Two Worlds 2-vel kapcsolatban másnál is no signal panaszt, de engem ez nem nagyon nyugtat meg - már csak azért sem, mert azóta már vagy 5x változtattam, hogy kiszûrjem.
Na szóval nemsokára futtatok egy furmarkot, remélem nem a vga. esetleg estére még egy primeot, de a többi nem érdekel, elég satnya egy gép, átmeneti.
Driverek uptodate
Azért esetleg ha valakinek lenne valami ötlete azt megköszönném.
Alaplap: Asus P5VD2-VM
Prockó: Core 2 Duo E6600 (már) nincs húzva.
2x1 GB DDR2
VGA: HD5770
Táp: noname 450 v 500as Hwmonitor szerint feszkót adja (már ha a value min/max ezt takarja.)
Túlmelegedés nincs, 720p max grafó élsimítás nélküli több óra játék után vga 49 fok proci meg 57. (two worlds 2).
Eseménynapló hibára nem ír semmit, csak hogy kritikus hiba után helyreállt vagy ilyesmi, de ez már utána van 5 perccel, hardreset után
Hogy tudom azt megoldani, hogy adott egy PC:
- 2 billentyûzet (wireless + wired)
- 2 egér (wireless + wired)
- 2 user account
- profi VGA kártya, proci, SSD, sok ram. VGA kártyán: HDMI, DSUB, DVI kimenet
- 2 kijelzõ van rákötve (HDMI + DVI)
Egyszerre szeretne a 2 user a saját accountjában dolgozni! Egyszerû Wordeccel, DE EGY GÉPEN EGY IDÕBEN!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Próbálj USB-rõl bootolni egy linux liveOS-t.
A rendszer USB-rõl indul tulajdonképpen nem fér hozzá a helyi lemezedre(csak ha fájlkezelõjével rámész).Ha ott nem kapsz kernel panic-ot akkor lehet hogy merevlemeznél lehet a gond.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tényleg BSPlayert akarsz használni?
VLC nem jó?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Adott egy számítógép
intel 2.8 egymagos proci
ati radeon 9600 256 Mb
2x512 Mb ram
ata winchester
win xp sp3
Internet sebességem fel lett emelve 15-rõl 30 Mbit-re (t-home)és a netem is és a netes videók is akadoznak kép is hang is.
Az lenne a kérdésem hogy a winchester csatlakozása befolyásolni tudja-e az internet sebességét úgyértem ha sata vinyót kötök be ata helyett az gyorsíthat rajta ?
Nincs semmilyen háttérben futó torrent se más program.Köszönöm
Ez mit jelent? Ezt is kiírja az elõzõvel megegyezõ képernyõn.
Verifying dmi pool data
Talán találkoztatok már vele, nem töltõdik be az XP, hanem a legelején kiírja ezt és nem megy tovább.
Sokat olvastam már utána, írtak mindenfélét. Nem volt a gép piszkálva, nem volt állítgatva, elõjel nélkül alakult ez ki. Amiket tanácsoltak, azokkal próbálkoztam. Bios-ban állítottam prioritást, hogy miról boot-oljon, de semmi. XP telepítõ cd-t beraktam, arról boot-oltam, el is indult valami, kérte, hogy nyomjak meg a továbblépéshez egy billentyût, akkor "a számítógép szerkezetét elkezdte átvizsgálni", valami hasonló volt kiírva, utána fekete képernyõ és semmi.
A táp jó, mert hallani, ahogy megy. Kábeleket átnéztem, nem lazultak ki, semmi rendellenes sincs.
A gyanúm, hogy a hdd nem tud bootolni. A kérdés, hogy mégis ilyenkor kampec a merevlemeznek? Vagy lehet, hogy még menthetõek a dolgok róla?
Nincs másik gépem, hogy legózni tudjak és mindent külön-külön kipróbálni, hogy melyik alkatrész mehetett tönkre.
Olyan problémám lenne hogy újból szerettem volna tenni a video kártya drivert mert problémák voltak vele. Az alany amin csináltam volna egy Samsung Notebook ( NP370RV-S01) . Na hát a frissítés után eltûnt a váltható graf rendszer az egész géprõl. Gondoltam újból rakom és jó lesz. Na ekkora letöröltem , jól is ment minden újbólindítóttam és raktam volna újra a legújabb Catalystot , ekkor azonban kb 2 másodperc után megkaptam az üzenetet hogy minden rendben megtörtént, de nem történt semmi mert semmilyen drivert nem tett fel. Vezértlõpultpol letöröltem újra , és több verziószámú driverrel próbálkoztam de semmi. Csak a gyári samu 2012 szeptemberi driver megy fel rendesen de az viszont nem támogatja az Ati 8750M kártyát és ha rámegyek a váltható graf kártyára akkor a catalyst nem csinál semmit ha meg megvan nyitva akkor kilép.
Megpróbáltam a neten látottak alapján minden Ati/AMD cuccot letörölni a géprõl , a registrybõl is elpusztítani minden és úgy újból rakni de akkor is csak a gyári ismeri fel. Pedig elõtte egy õszi verzió volt fent azt hiszem. Nem tudom mit lehet a probléma.
Szívesen várnék tippeket , ötleteke.
Win8 64bit oprendszer.
(legrosszabb esetben win újrarakás lesz :/)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
chkdsk C😞a problémás meghajtóbetûjele)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Köszönöm válaszod!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Van egy win 7 64bites op rendszerem + 4 gb ramom.
Mekkora értékre érdemes beállítani a virtuális memoriát? A legjobb teljesítmény érdekében. /játék/
Választ elõre is köszönöm!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
kézi beállítással megadtam a 610,002MHZ-et és tökéletesen ott a közszolga HD, egy ch-list, jobbra-fel-ok kombóval meg már a kábeles részt mutatja, majd ezt a nem túl hosszú bill kombót megismételve az antennásat mutatja 😄
"Nulla tenaci invia est via"
egy koax kábelen kábeles tv amit a tv-ben lévõ ca modul old fel, egy másik koax kábelen a mindigtv
tv-n egy koaxbemenet... megoldás ? 😊
"Nulla tenaci invia est via"
A papír szerint a Samsung 51es tévénél egy pixel hiba után is cserél. Elvileg. Gyakorlatilag meg van az esélye, hogy körberöhögnek a boltban.
A medve nem játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Ha egy még hónapokig garanciális Samsung plazmánál függõleges csík volt láthat, szervizbe került, és ezt javították (vagy cserélték a kijelzõt vagy csak javították, passz), de a visszaszállítás után kb. bekapcsolásnál azonnal kiderült, hogy most meg pixelhibás (kb. azon a tájékon, ahol a csík volt, most villog egy pixel), akkor ilyenkor milyen lehetõségeim vannak? Törvényileg és nem törvényileg:
Ha rendesek ismét javítják, újból szervizbe kerül (eddig egy hónapig volt bent, roppant fasza volt karácsonykor), leszarják, mondván egy pixel (egy pixel százat csinál?), vagy kérhetem, hogy most már ne is javítsák, hanem cseréljék más típusra ráfizetéssel úgy, hogy ezt beszámítják?
A medve nem játék.
Egy kis segítséget kérnék, 5.1-es Creative számítógépes hangfalat szeretnék olyan alaplapú gépbe dugni amiben nincs hangkártya csak az integrált 3-szines hely van aminél csak ha a középsõbe dugom a hangfal 3 kábelének egyikét (jack-es: mélynyomó, front, rear) akkor csak az szól.
Hallottam olyan kábel átalakítóról amibe a hangfal 3 kábelét belehet dugni és a végén csak 1 kábel lesz, csak nem tudjuk mi a neve vagy hogy keressek rá mert olyan sokféle van.
Válaszotokat elõre is köszönöm. 😊