Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Brinn #61363 Sziasztok,
vettem egy használt gépet, a tulajnál nem volt vele gond, amikor átkerült hozzám akadt a windows. Elviekben szervízben volt előtte, letakarították a gépet. Amikor átkerült hozzám belassult. A windows akadt, pl megnyitottam a chromet és a start menüre kattintottam akkor "nem válaszol" állapotba került a chrome és kb 10mp után tért magához a gép. Játékok futottak rajta szépen, simcity 2 full grafikán stb stb..
Viszont egy ideje bootolás előtt CMOS checksum errort ír. Nem bootol be a gép. Kicseréltem a vinyót és másikra próbáltam egy friss windowst rakni, de miután a "Windows loading installing files" fekete-fehér képernyő lefut (az is irtó lassan) a színes W7 képernyő után az installer setupot nem tölti be.
Mit gondoltok?