Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Coral Springs
    Lenne egy olyan problémám hogy a rendszer nem ismeri fel a monitort, azt jelzi hogy általános nem pnp képernyő. Korábban egy hétig volt ilyen majd egy gépindításnál magától helyreállt és hónapokig jó is volt, mostanában viszont rendszeresen feltűnik a probléma megint. Ebből kifolyólag a monitor normális felbontását sem tudom beállítani ami 1680x1050, a maximális elérhető 16:10 -es felbontás amit jelenleg is használok 1440x900.

Egyből driver hibára gyanakodtam ezért megtettem a szükséges lépéseket, frissítés, stb. Ez nem oldotta meg a dolgot, a következő lépés a gép tesztelése volt egy másik VGA -val, de a probléma a másik VGA -val is fenn állt. Ma viszont újratelepítettem a Windows -t is, és a probléma ezzel sem szűnt meg. A monitor még nem lett alapos teszteknek alárendelve, ezért feltételezem a monitorral vannak problémák.

Valakinek van valami konkrét elképzelése hol és mi lehet a gond ?