Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Szerintem nem kell. Vettem régebben kalibrátort poénból, mert anno nagyon érdekelt a téma, de arra jöttem rá /jópár monitortesztet végigolvasva/, hogy az LCD monitorok többsége gyárilag jól van kalibrálva. Persze ha fényképezel meg ilyenek, akkor érdemes lehet, de nincs diametrális különbség. Ha nem látod egymás mellett a kettőt, nem is veszed észre. Továbbá, ha már nagyon kalibráltatni akarod, érdemes figyelembe venni, hogy ahogy a monitor öregszik, úgy másznak el az értékek, szóval, ha nagyon pedáns vagy, akkor rendszeresen újra kell kalibráltatni. Szerintem otthoni használatra pénzkidobás.