64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#61246 Volt ilyenem, azért ajánlom. :) -
#61245 Kicsit szarul esik hogy az edigi stereo fülesem több mélyet produkál mint ez a cucc -
#61244 Hey... kis help kéne...
Vettem egy Tritton 5.1 pro+ headsetet... na most... én áltattam magam azzal hogy ha van benne külön sub hangszóró akkor majd valami mély hangot is ki fog adni magából vagy én basztam el a beállításokkal valamit... esetleg az integrált realtekes hangkártyám nem jó hozzá? -
Dodo55 #61243 Régi D-Linkekkel nincs jó tapasztalatom, persze ez még attól simán lehet jó.
Nekem amúgy egy TP-Link TL-WR841N v8.4 van, rögtön küldtem rá egy DD-WRT-t, kis finomhangolás után tökéletes. Nagyon zajos környéken lakom, plusz 50-es főfalak vannak mindenhol, de simán fogom az épület 40-50 méteres körzetében még olyan irányból is, ahol 2-3 ilyen főfalon kell átvergődnie magát a jelnek. Lakáson belül meg a legtöbb helyen full jelerő + a telefonom SoC limite által képviselt sávszél (25-30mbps). Próbáltam egyszer N szabványú wifivel ellátott laptoppal is, egy főfalon keresztül 20 méter távolságból volt 50mpbs.
7 ezer forintomba fájt a cucc annak idején. -
#61242 Nagyon enyhén színtévesztő vagyok egyes kék/zöld/lila árnyalatoknál, tehát akkor tojok erre a kalibrálásra. -
#61241 Szerintem nem kell. Vettem régebben kalibrátort poénból, mert anno nagyon érdekelt a téma, de arra jöttem rá /jópár monitortesztet végigolvasva/, hogy az LCD monitorok többsége gyárilag jól van kalibrálva. Persze ha fényképezel meg ilyenek, akkor érdemes lehet, de nincs diametrális különbség. Ha nem látod egymás mellett a kettőt, nem is veszed észre. Továbbá, ha már nagyon kalibráltatni akarod, érdemes figyelembe venni, hogy ahogy a monitor öregszik, úgy másznak el az értékek, szóval, ha nagyon pedáns vagy, akkor rendszeresen újra kell kalibráltatni. Szerintem otthoni használatra pénzkidobás. -
#61240 Tehát akkor ne foglakozzak vele? -
#61239 Eztajánlom. Ennél nincs olcsóbb, viszont nagyon jó. Könnyű beállítani, és erős a jele is. Tp linket nem ajánlom 5-6-ért, én rendre csak szívok velük. -
#61238 Nem tudod, kalibrátor kell hozzá, pl. ilyen. Ez csinál egy profilt, amit a Win betölt, és akkor pontosak lesznek a színek, meg fehéregyensúly, meg a gamma... Ecceri embernek felesleges, nem látja a különbséget. -
#61237 Ja, el kell indítani az autó kalibrálást 1x és utána békénhagyni. -
#61236 Mit takar pontosan ez a kalibrálás? Ha csak a beállítást, az a user maga is meg tudja csinálni... -
TomBond #61235 Ismerősöm segítséget kért tőlem router vásárlással kapcsolatban. Wifi-s routert keres ami nem túl drága, és mivel nagy a lakás, az erős wifi jel fontos lenne. -
Blum #61234 Igen,a kalibralas fontos.
Es akkor mivan ha nincs az iponnal? Mindenkepp onnan szeretnel vasarolni?
Mert akkor vegyel P2314H/P2414H-t azok is faszak. -
#61233 Kalibrálás? Az említett típus sajnos nincs az Iponnál. :( -
#61232 forgatható huuuhh. én is éjjel nappal forgatom :) ja nem mert nem lehet, de forgatnám ;) :D -
#61231 DELL hez add hozzá hogy emelhető-csökkenthető a magassága, és forgatható is. -
Blum #61230 Annyiert talan nincs de kicsit tobbert mar van sokkal jobb. -
#61229 3 év gari, IPS panel. Dell biztos szebb, de nem hinném, h ennyiért lenne jobb vétel. -
Blum #61228 Nem rossz monitor DE!.... monitorguru.hu-n 55k a DELL U2312HM kalibralassal egyutt. Igy azert mar annyira nem jo az az LG :) -
#61227 Ez mennyire számít jó monitornak a kategóriájában? Megéri ennél többet költeni rá? -
TomStorm #61226 Értem,köszi szépen!! -
#61225 röviden: nem.
hosszabban: neeeeem.
DVI-VGA kábelen valószínűleg csak DVI-A csati van, de ha nem, akkor is a DVI csatlakozóból csak az analóg jelet viszi. -
TomStorm #61224 Üdv.
Van egy DVI-VGA kábelem.Van még egy VGA-DVI átalakítom,ha ezt csatlakoztatom a kábel VGA részéhez akkor lesz DVI-DVI kábelem ugye.De a kérdés,hogy veszít így a minőségből az átvitel?Megkapnám így is a Full-HD képet? -
1gator1 #61223 Sziasztok! Egy gyors kerdes.
Fujitsu nh532 i7 laptopom van, tobb USB3.0-as porttal, de minden valoszinuseggel egy buszra van kotve mindegyik, mert amikor ket capture cardot kotok a gepre, a bejovo videojelek szaggatnak es pislakolnak, ami arra enged kovetkeztetni hogy nem eleg nagy savszelje az ket 1080i-s videojelnek.
Hogy lehetne valahogy megoldani, hogy ket kulon busz legyen hasznalatban, vagy letezik e olyan laptop aminek usb3-as portjai nem egy buszra vannak szerelve?
Koszi elore is! udv -
#61222 Zsír, laptopomon is Avast van. Köszi. -
#61221 Free Avast Mobile Security-t sokan használják(ingyenes).
Lehetőleg hivatalos forrásból,mert hamisítják(azaz fizetősként árulják)... -
#61220 Nem szoktam kuka appokat leszedni. Nagyon keveset szedtem le, és azt is mind a Google-ról.
Gergely, mit ajánlasz? -
#61219 Manapság számos kártevő van ami leszivattyúzza a számlád/kártyád,ill. ami csúnyán szívat szal,ajánlott. -
#61218 Ha mindenféle 'kuka' appot leszedsz, nem árthat. -
#61217 Ajánlott egyébként Androidra vírusirtót tenni? (4.1-es verzióhoz, ha ez számít) -
#61216 Lucky Patcher (nincs fent Playen), ehhez rootolni kell; és többféle eljárás van ara hogy kiszedd belőle a reklámokat(nem mindig sikeres). -
#61215 Adblock plus-t használok, de app-okban nem szűri sajnos úgy mint iOS-en. -
#61214 Androidra van valami ultimate reklámszűrő apk.. mint pl az adblock? -
sanya200 #61213 ha kisebb akkor képet se ad akkor?Mert használtam vettem így meg nem tudom hogy szar-e a kártya vagy az én tápom gyenge. -
#61212 Google -> GTX580 -> Ezt dobta be. -
sanya200 #61211 Sziasztok csak egy kérdés lenne,szereztem egy gtx580-as karit beraktam a gépbe de nincs kép.Most nem tudom hogy a kártya szar-e vagy a táp kevés.Egy HTC 450W táp van a gépbe,oké hogy lehet kevés neki de attól még képnek kéne lennie nem?Legalább a bios vagy vmi bekéne hogy jöjjön nem? -
#61210 Hát azért egy 2000 Ft-osnál csak többet tudnak. :) Nem professzionális célokra kell, csak út közben zenét hallgatni. Eddig egy 2000 Ft-os Sennheiserem volt, az se volt rossz végül is, meg jó pár évig kitartott, még működik is, de mint ha kezdene kicsit kontaktos lenni. Helyette meg akkor egy fokkal jobbat szeretnék, de csak mérsékelt áron.
Köszi, megnézem ezeket. -
Blum #61209 Sennheiser MX365,MX470
Creative EP-630
Panasonic RP-HJE190E
Egyertelmuen a panasonicot vennem,ITT 4k-ert kaphato.
Ennyi penzert komoly minoseget ne varj. Recsegni nem fog egyiksem,huppog mint allat de azon kivul semmi. A panasonicnak meg ugy ahogy jo specifikacioi vannak es ismerem is a markat,en 3 eve nyustolok egy Pana fulest. -
#61208 Sziasztok!
5-6 ezer Ft körül mi szerintetek a legjobb fülhallgató vétel manapság? A lényeg, h árához képest jó hangzása legyen (tiszta, és lehetőleg mélyet is adjon), ill. h minőségre is megfeleljen.
Sennheiser, AKG, esetleg Sony érdekelne főleg. Láttam sok félét belőlük, de érdekelne mások véleménye.
Köszi előre is! -
#61207 pontosan.
de úgy néz ki, hogy nálam a lap fosta össze magát...
procit ma próbálom ki egy havernál.