Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gmilan
    Sziasztok!
    Egy olyan problémám lenne, hogy TP-link TL-WR740N routeremre 2 gép van kötve, a hálózati sebesség 80/30 MBit/s(Digi) és néha az internet sebessége radikálisan lelassul úgy, hogy a google.hu is tölt kb fél percet, mire látok valamit, de pl. az index.hu vagy az SG fórum oldala is legalább egy perc várakozás után tölt be, és néha a router config oldala is ugyanígy belassul. Mitől lehet ez?
    Már reseteltem a routert, kábelt cseréltem, malware-t irtottam, DoS-védelmet beállítottam(ami nem használt, úgyhogy ki is kapcsoltam), mégis fennáll a probléma, 3 hete csak nincs hálózati karbantartás(Nyíregyháza). A másik gépen albérlők nézik rtl most-on a barátok köztöt 0-24, de nem hiszem, hogy az annyira lehúzná a hálózatot, P2P és hasonlók nem mennek. Köszönöm a segítségeteket!