Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv. Van egy kis problémám a gépházamban lévő ventilátorokkal.
Minden egyes bekapcsolásnál elkezd zúgni valamelyik mintha akadna vagy nem nem tudom. Aztán fél perc múlva abbahagyja. Rendszeresen van takarítva. Előbb is szét szedtem, egyik ventilátor sem akad ránézésre. 2x 12cm-es Arctic Cooling, + a vga 7850 gyári dual-x ventik, + a gépházban elől valami vacak. AXTU programbanb pedig ezt látom: link A cpu fan1, chassis fan1 és power fan-nál(ebben nem vagyok biztos, hogy mutatta-e egyáltalán: FPS Hexa táp, porszűrő van alatt amúgy, szóval nincs tele kosszal) régebben normális értékeket mutatott: most vagy 0 vagy valami abszurd értéket mutat. HWiNFO64-nál szintén ugyan ez van. Egyedül a GPU ventinek mutatja a normális fordulatszámát.
kb 4 hónapos a gép és már szarrá mentek a ventilátorok? Megérte akkor a 10k az A30-as hűtő, ha ekkora szar. Gépház elejében is van porszűrő. Vagy az alaplap vezérlője ment szét? A CPU centi az alaplap vezérelt. A házban lévő másik az viszont saját hőérzékelős.