Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Minden hónapra jut egy gond...
Verifying dmi pool data
Talán találkoztatok már vele, nem töltődik be az XP, hanem a legelején kiírja ezt és nem megy tovább.
Sokat olvastam már utána, írtak mindenfélét. Nem volt a gép piszkálva, nem volt állítgatva, előjel nélkül alakult ez ki. Amiket tanácsoltak, azokkal próbálkoztam. Bios-ban állítottam prioritást, hogy miról boot-oljon, de semmi. XP telepítő cd-t beraktam, arról boot-oltam, el is indult valami, kérte, hogy nyomjak meg a továbblépéshez egy billentyűt, akkor "a számítógép szerkezetét elkezdte átvizsgálni", valami hasonló volt kiírva, utána fekete képernyő és semmi.
A táp jó, mert hallani, ahogy megy. Kábeleket átnéztem, nem lazultak ki, semmi rendellenes sincs.
A gyanúm, hogy a hdd nem tud bootolni. A kérdés, hogy mégis ilyenkor kampec a merevlemeznek? Vagy lehet, hogy még menthetőek a dolgok róla?
Nincs másik gépem, hogy legózni tudjak és mindent külön-külön kipróbálni, hogy melyik alkatrész mehetett tönkre.