Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gagax
    Sziasztok !

Olyan problémám lenne hogy újból szerettem volna tenni a video kártya drivert mert problémák voltak vele. Az alany amin csináltam volna egy Samsung Notebook ( NP370RV-S01) . Na hát a frissítés után eltűnt a váltható graf rendszer az egész gépről. Gondoltam újból rakom és jó lesz. Na ekkora letöröltem , jól is ment minden újbólindítóttam és raktam volna újra a legújabb Catalystot , ekkor azonban kb 2 másodperc után megkaptam az üzenetet hogy minden rendben megtörtént, de nem történt semmi mert semmilyen drivert nem tett fel. Vezértlőpultpol letöröltem újra , és több verziószámú driverrel próbálkoztam de semmi. Csak a gyári samu 2012 szeptemberi driver megy fel rendesen de az viszont nem támogatja az Ati 8750M kártyát és ha rámegyek a váltható graf kártyára akkor a catalyst nem csinál semmit ha meg megvan nyitva akkor kilép.

Megpróbáltam a neten látottak alapján minden Ati/AMD cuccot letörölni a gépről , a registryből is elpusztítani minden és úgy újból rakni de akkor is csak a gyári ismeri fel. Pedig előtte egy őszi verzió volt fent azt hiszem. Nem tudom mit lehet a probléma.

Szívesen várnék tippeket , ötleteke.

Win8 64bit oprendszer.

(legrosszabb esetben win újrarakás lesz :/)