Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
STEVEdoto #60648 Üdv.
Van egy b75 pro3-m alaplapom. Sajnos a tegnapi nap a következő problémába ütköztem:
Leállt a headsetem zenehallgatás közben, majd feldobott egy hibaüzit (2 választható pontal) amit sajnos nem vettem komolyan valami olyan tartalommal hogy: %az USB áram ellátása veszélyben van és választhatom a reset gombot hogy resetelhessem az usb portot és akkor újra aktív lesz,a másik gombra nem emlékszem de ha azt választom leállítva marad%.
A % jel közti tartalom sajnos nem pontos mert nem olvastam el kellő figyelemmel és csak átfutottam. Reset gomb(választható pont) megnyomása után újra indítottam a gépet. Működött megint a headset, majd egy idő után megint feldobta a hibaüzenetet és ekkor nem csak a headset de az egér és a billentyűzet sem működött. Ekkor már nem tudtam mit tenni csak újra indítani a gépet. Azóta sajnos nem működik egyik USB port sem illetve a PS/2 port se. A gép szépen eljut a windowsig de sajnos egér illetve billentyűzet nélkül nem tudok mit kezdeni vele. Tudtok erre valami megoldást vagy úgy néz ki maradandó kár keletkezett az alaplapban?
előre is köszi!