!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
másik verzió pedig ez
"The trees move. Do you not see it?"
Nem tudom valahogy azt beállítani hogy alapból ne 360p ben hanem 420p ben induljanak a videók?
Mert az a 2 lehetõség ott van ahogy jó vagy rossz.
De nekem nem kell a legjobb minõség, viszont a 360p és a 420p között van a hangminõség változó.
Lehet valahogy?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Chaos Anno Domini
Ha csökkentett módba indítom,mert már próbáltam azt is,akkor semmi gond,de utána ha újra indítottam volt hogy ugyan úgy lekapcsolta a win lógó után a monitort :S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De ez elott probald meg csokkentett modban inditani a Windowst (bootolas elott surun nyomogasd az F8-at.)
egy olyan gondom lenne miszerint az újonnan összetákolt gépem,néha azt csinálja inditasnal,hogy a windows betöltése után mikor az üdvözlõ képernyõjének kéne jönnie ott kikapcsolja a monitort. de nem mindig ! Amikor kikapcsolja akkor is betölt a win mert a hangszórón hallom hogy a win bejelentkezett.mi lehet a hiba ? win 7 64 ultimate van fent. Alaplap z77 extreme4 I5 3570k proci Corssair force gt ssd .Corssair vengance 1600 ddr 3 8Gb rammal .
Pár napja vásároltam egy config -ot:
asrock h77m-itx, xfx 7850 1gb, i5-3350p, fsp hexa 400w, 8gb corsair vengeance
Sajnos véletlenszerûen dobál fekete képernyõt amely 1-2 mp ig tart, majd magától visszaáll a kép.
A rendszer az adott idõ alatt is üzemel, megy a hang, fogadja az input -okat egér bill -rõl. Csak a képernyõ megy el másodpercekre játék közben is és simán csak ha böngészek a neten akkor is.
Kábeleket ellenõriztem, minden a legfrissebb, semmit nem overclock -oltam, Windows 7 64bit van rajta. Küldtem rá vga stress test -et 2.5 perc alatt 73C -ig melegedett (74% -ig küldte a ventit), de hiba nem volt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Milyen kóddal kapsz kékhalélt?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
SAMSUNG
SM buszvezérlõ
Ebbõl a samsung szerintem a telefon usb kábele lehet de nem tudom miért írja, mikor mûködik, az SM buszvezérlõ pedig nem tudom, hogy micsoda.
Emellett az Everest nem ismeri fel az alaplapot (Gigabyte P61-S3), lehet ez a baj? Egyébként meg folyamatosan baszakodik a gép mióta újra raktam, random programok leállnak, vagy kék halál. A windows update minden frissítést felrakott.
a gépház elõlapi csatlakozóját használom, ahogy írtam, fejhallgatóval és a windowsban, a lejátszóeszközöknél csak ezt tudom beállítani, hogy adjon hangot. viszont most kipróbáltam, hogy ha közvetlen a hangkártyára csatlakoztatok valamit, úgy abszolút nem szól semmi (ilyenkor hangszóró/sztereó keverõre állítja magát). ahogy bedugok valamit, reccsen egyet bal oldalt és ennyi. a win7 szerint mûködik, elméletileg szól, csak gyakorlatilag nem.
mi lehet a baja?
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Tapasztalt vki hasonlót vagy van ötlet mi lehet a probléma? Hálókártya kizárható, mert amikor a router mellett vagyok nincs semmi ilyesmi, csak amikor távolabb megyek tõle.
Köszi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Eddig ugy volt hogy ha bekapcsolom a TV-t és rávan köve a HDMI kábel akkor a PC-n az asztal (tehát a start menü ikonok meg minden) az maradt a pc-s monitoron a TV-n pedig csak a pc-s háttérképem volt semmi más! Oda csak áthúztam mindig a lejátszot és néztem a filmeket.
Most olyan gondom van,hogy valami nagyon elállítódhatott,mert a pc-n csak az alsó start menü marad a TV-re meg átkerülnek az ikonok és a TV kikapcsolása után összevissza kerülnek vissza a pc-s asztalra 😞
Valami ötlet hogy hogyan tudom visszaállítani az eredeti állapotot?
Next PC upgrade: 2022
Egy E6550 alap órajelen van a gépben.
DE a gép nagyon lelassult, elindítottam egy superpi-t, de azt amit az én E6750 alapon 15s alatt csinált, azt ez az E6550 7perc45mp alatt.. Ez jelentheti azt, hogy bexart a proci, vagy az alaplap hiba is okozhatja?
Honda - The Power of Dreams
Másik lemez?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10