Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Van egy hülye kérdésem... konkrétan én tudom mit akarok csak nem tudom hol találom és a nevét sem, de tudom hogy már csináltam.
Egy program nyelvét szeretném manuálisan win7ben átállítani... volt valami aminél ru_RU ról en_EN re kelett átírni... ha ebből tudná valaki jó lenne... (vagy a start keresőbe írtam hozzá valamit, vagy a vezérlőpultban szedtem elő.... nemtudom)
Van egy progim aminek átírt telepítője van, de telepítéskor kellene nyelvet választani és az nem engedi... elvileg van benne magyar, de még csak a fájlokkal sem tudok babrálni mert minden be van csomagolva valami egyedi fileba...
Köszi!