Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Amit eddig sikerült kiderítenem:
- nem hosts-ból van blokkolva, meg azok a címek amúgy sem timeout-ra hivatkoznak
- nem windows tűzfal, ugyanúgy nem megy ha kikapcsolom
- router tűzfalában se láttam semmi gyanúsat
- spybotnál úgy vettem észre csak a hosts-ot babrálja ilyen célból, ha mást is csinál azt nem vettem észre
- aviránál nem találtam olyan beállítást, ami címeket blokkolna, persze ettől még lehet
- böngészőkből kitöröltem minden előzményt, cookie-t, gyorsítótárat, stb-t, bár nem fűztem hozzá sok reményt... nem is működött
Mi lehet még? Újraraknám a rendszert lehet megoldaná, de egy nyamvadt honlap miatt nem akarok teljes reinstallt. Esetleg megpróbálhatom újrarakni a víruskergetőim, hátha mégis azoknak valami rejtett beállítása okozza a gebaszt...