!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Milyen hazba van beepitve a konfig es milyen ventik vannak benne? Jo lenne tudni a ventik elhelyezeset illetve hogy merre fujnak.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A kérdésem csak annyi lenne,hogy melegethet-e a videokártya a táp miatt,mivel van egy közvetlen kábel a kettõ között?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Soha nem húztam a kártyát.

Egy kis segítség kellene.
Ma cserélték ki a tápomat 460W volt és 500W lett.
2 GB memóriából az egyik modul megadta magát,de kértem bele még egyet,mert egy giga elég kevéske.
Viszont csak egy darab 2 gigás volt,így lett összesen 3 a gépben.MHz az stimmel,a márka viszont nem.
Gondoltam játszom egy kicsit,de elég rendesen égett szagot érzek a gépbõl amikor fut valamilyen játék és hiába nézem,nem találtam semmi extrát,"csak" a videokártya melegszik az alaplaphoz közeli részén.Everesttel néztem,alapon a GPU hõfoka 42-55°C,játék közben ez fölmegy 80-100 körülire.
Ki kellene cserélnem a hûtést a kártyán?Vagy az alaplappal lehet gond?
"The trees move. Do you not see it?"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Next PC upgrade: 2022
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egy 4 éves Asus X51L AP008-as laptopom van. 120 GB HDD, 1,86 Ghz proci, 1 GB RAM, 256-os videókártya, és XP. Pénzem nincs arra, hogy újat vegyek, szóval hogy tudnám kicsit "feljavítani"? Nem igazán értek hozzá...
Játékra nem nagyon használom (Tomb Raider, AoE 2-3, CS), fõképp netezésre.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egy kis felvilágosítás kéne, mégpedig, hogy melyik a proci valós órajele itt, mert én nemtudom eldönteni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kaptam egy 2,5"-os 1 TB-os külsõ HDD-t. (Chili Green márkanevû, megmondom õszintén, életemben nem hallottam még, de Aldis, ahogy nézem. Érdekes módon az Aida64 Toshibának jelzi ki...) Na most, rá van írva, h USB 3.0 kombatibilis, de bizony mikor a laptopom USB 3.0-s portjába dugtam, semmi reakció nem volt. Ha a sima 2.0-sba, akkor pillanatok alatt felismerte. Mi lehet a gond? Errõl a márkáról amúgy van vkinek vmi tapasztalata már? 😊
volt még egy másik márka! ez volt a bõ választék! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
most az a baj az új egérrel, hogy van amikor megáll, mikor mozgatod le-fel, balra-jobbra, játékoknál ez kellemetlen!
egérpad nincs, az asztalon használom!
néha mikor megnézem az alját ahol az optika van, kicsi szöszmösz szemcsék vannak ott! ez bekavarhat? a másiknál ilyen probléma nem volt! ott is volt szöszmösz! 😄
Problémám, hogy bedugom a laptop tápot a konnektorba, és a tápból pittyegõ hang jön. Nem is tölti a lapost sem. Ez miféle probléma?
Mi a különbség a Norton Internet Security telepítõk közt:
NIS-ESD és a
NIS-TW között?
http://www.freetvmaci.info/
van egy toshiba laptopom, kb 3 hónapja vettem. ma sajnos érintkezett egy kis vízzel, így egy ki folt keletkezett a kijelzõjén. azt mondták mások, hogy hiába viszem vissza, nem fognak vele semmit se csinálni, mert ez az én hibám, viszont amikor vettem, mondták hogy ha beregisztrálom a laptopomat, akkor lesz rá 1 éves lopás garancia. akkor vajon ezt is megcsinálják nekem ingyen?
Van egy HTC one V-m nem nagyon értek ezekhez...de a gyári kamera fokusza állandóan elszaródik és tiszta homály az egész felvétel.
Tudtok rá megoldást?
Köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(Csak zárójelben, néha nem árt kifújatni kicsit a gépet a melegedés megelõzésére.)
Szerk: CPU hõmérsékletrõl beszéltem, biztos van külön GPU, alaplap, HDD stb.
ismerõs vett magában angliából egy Celcus LCD423D913 típúsú tv-t.
Namost, hogy rendesen tudja használni itthon kéne elvileg egy media box, de az eladó azt mondta, hogy meg lehet oldani nélküle is, csak a netrõl kell vmit leszedni.
Ebbõl arra következtettem, hogy egy firmware update-re gondolhatott, de eddig semmi használhatót nem találtam.
Szóval légyszi világosítsatok fel, hogy egyáltalán tényleg firmware-t kell-e keresnem és ha igen ti találtatok-e hozzá.
Errõl lenne szó: Celcus LCD423D913FHD