Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gyűjtő #60302 Szia!
A #60284 topikon történt bejegyzésemnek viszonylag hosszú előtörténete van. Nem is gondoltam rá, hogy ilyen élénk polémiát vált ki a téma.
A konkrét kérdésedre válaszolva: az általam hivatkozott - több mint 2 órás zenei összeállítást csak a YouTub - on találtam meg (már régóta vadásztam rá!). Ami a zene minőségét illeti, egyetértek a több hozzászólásban is szereplő megjegyzéssel, hogy nem feltétlenül e legjobb minőséget lehet az oldalról letölteni (bár találtam már egészen jó minőségű zenét ezen a weblapon is!) Ami pedig az audio formátumot illeti; a jó öreg asztali lejátszó csak ezt kezeli.
Köszönöm a véleményeket.