Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Calver
    író programból milyet használsz? lehet h nem támogatja a codec-et amivel az mp3-ak vannak kódolva (bár a lame 3.92 5+ éves, szóval kétlem) és ez okoz zavart az erőben, de őszintén szólva ilyenről még nem hallottam

na meg... amit linkeltél h ezzel ellenőrizted át a dolgokat, ott látom h egyik szám közel két órás, arra író progid nem visított? mindenesetre egynek ajánlanám h ess neki nero-val (micro bőven elég, burning rom a lényeg), én eddig abban még nem csalódtam.

#60269: nálam a szabvány neve(?) tett be, ami... R(W). szóval minden egyszer írható dvd-n is ott mosolyog ez, sőt, régebben nem egyszer láttam olyan dvd-t is, amin kedvesen fel volt tüntetve, szép nagy betűkkel, h DVD+R(W). érted, nem DVD+RW, mert az újraírható lenne, nem, DVD+R(W), teljesen más dolog, ez csak egyszer írható, de hát hogy is keverhetnéd, hiszen a hatalmas névbeli különbség teljesen egyértelmű teszi