Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gyűjtő
    Szia!
    Köszönöm a gyors válaszüzenetet.
    "ad 1: audio cd =/= mp3." A CD lemezre audio formátumban írtam az MP3 formátumú zeneszámokat!
    Az asztali lejátszó valóban csak audio CD-t olvas (ezidáig hibátlanul!!)
    Az általam használt CD lemezekre több száz MP3-as albumot (15-20 önálló zeneszám) természetesen audio formátumra konvertálva.
    Ezek az ilyen módon írt lemezek ezidáig hibátlanul megszólaltaknak és megszólalnak az audio asztali lejátszón. Ez már 10 éve működik. Azóta - nagyritkán - természetesen előfordult fizikailag sérült lemez is, de ez be van kalkulálva.
    Azzal egyetértek, hogy az MP3 régen lelépte az audio formátumot, de ez nem magyarázza, hogy az évekig bevált lemezírási módszer még tegnap- előtt működött (Egy gyönyörű Cortazar MP3 albumot írtam lemezre audio formátumban. Tökéletesen működik).
    Még annyit: nem újraírható lemezekkel próbálkoztam, mert abban lehet "csont".