Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gyűjtő #60267 Szervusztok!
A YouTube-ról letöltöttem néhány zeneszámot a YouTube to MP3 online letöltő programmal(zárójelben jegyzem meg, hogy megpróbálkoztam a Free Studio Free YouTube to MP3 programjával is).
Az a problémám, hogy 2-3 CD lemez-író programmal is próbálkoztam, a CD lemezt a programok megírták, de az asztali (Philips)lemezlejátszó nem ismerte fel a zeneszámokat(a lejátszó hibátlan!!!).
Zeneszámok
A zenéket ellenőríztem az alábbi programokkal:
Audio Identifier
MediaInfo
XMedia Recode
Az érdekes, hogy az XMedia Recode által elemzett zene struktúrája eltér a többitől.
Megjegyzem, hogy zenei album készítése során - csak lemezhiba esetén - fordult elő lemezírás-probléma. Megjegyzem - ahogyan az a zeneszámok méretéből is következik, hogy több zeneszám van összefűzve.
Befejezésül: a megírt lemez (1 fájl) lejátszható számítógépes programon.
Mi lehet a probléma?