Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Molnibalage
    Valami nagyon komoly baj a gépemmel. Minden komolyabb játék futtatásakor a gép 5-15 perc játék után meghal és sokszor még a hard resetre sem reagál. Egy ideje csinálta már ezt, de most már kvázi használhatatlan lett a gépem. (Kurv a jó, nincs 9 hónapja, hogy vettem...)

Egy rossz memóriát már kihajítottam, de semmivel sem lett jobb a helyzet... A gép tuti, hogy nem melegszik túl, 45 foknál semmi sem melegebb. Az eseménynaplóból semmi sem deríthető ki. Mikor elszáll a játék, akkor berregő hang jön a hangfalakból, mintha kimeredne a játék, de először mindig lekapcsol a monitor. Néha még a monitor lekapcsolása után pár másodpercig még hallana a játék hangját, aztán jön a brrrrrrrrrrrrrr hang. Sokszor még a resetre sem reagál a gép, csak a power gomba. Filmnézés és asztal használata vagy régebbi játékkal való használatkor bármeddig elmegy, de amikor elindítok bármilyen játékot, ami tényleg komolyabb 3D-t - lényegében bármi az elmúlt 6-8 évből, akkor pápá...

Mi a frász baja lehet a gépnek? Egyáltalán miféle garanciát tudnék így érvényesíteni? Mert ahhoz valahogy nincs kedvem, hogy beadom a gépem és jó magyar szokás szerint visszakapom, hogy "semmi baja", csak ülnek rajta heteket meg hónapokat és még én fizetek és rohangálok ezért...