Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • greg benz
    Sziasztok!

Ma bekövetkezett velem az, ami reméltem, hogy sosem fog :) Összetojta magát az egyik winchesterem, ami annyira nem érdekes mert egy száz éves 80 gigás WD-ről van szó, viszont volt rajta pár dolog amit szeretnék megmenteni. Nem teljesen döglött a cucc, ugyanis ha rákötöm a gépre akkor látja a windows, viszont elég bajosan fut vele, nagyon lelassítja, és nem igazán tudok érdemben cselekedni a gépen, magába a winchesterbe sem jutok be az intézőben mert egyszerűen kifagy. Viszont mint írtam szépen látja a gép, azt is, hogy mekkora terület foglalt ill. szabad rajta. Létezik esetleg valamilyen program vagy megoldás, hogy még addig amíg az utolsókat rúgja valahogy kimentsem róla az adatokat? Tudom léteznek adatmentő szakemberek de elég horror árakon dolgoznak, annyit azért nem érnek a rajta lévő dolgok, mindössze ha van még rá lehetőség az ésszerűség keretein belül, akkor kimenteném őket.

Előre is köszönöm a segítségeteket!