Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
spank309 #60095 Szevasztok, Van egy Asus ZeeBook UX32A-m, Realtek HD Audio van benne. Az a problémám hogy nem szól a laptop hangszórója. Viszont ha törlöm a drivereket és a win8 újra rakja őket akkor visszajön a hang, csak akkor az a gondom hogy ha hangfalat dugok rá a gépre akkor nekem kell manuálisan átállítani hogy az szóljon, ami elég zavaró. 1 jack van a gépen gyári állapotban az az analóg csatlakozó és a jobboldali panel 3.5 csatlakozó egyben. Ha a rendszer újra teszi a drivereket, akkor ketté választja a jack-et, és nekem kell manuálisan nyomkodni hogy én most miről akarok zenét hallgatni vagy bármi. Szóval gyári állapotban alapból úgy lenne mint mindenhol hogy ha nem dugsz be semmit akkor a laptop szól, ha meg bedugsz egy hangfalat akkor az, vagy fülhallgatót. De így most kettéválaszt, és már nem tudom mit csináljak. Van még garancia rá, de nem akarok visszavinni ilyen hülyeség miatt. Próbáltam már újratelepíteni a win8-at is, de nem segített. Valami megoldás? Előre is köszi a válaszokat.