!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.Magas felbontásra van beállítva a videó minõsége?
2.Gyorsítótár kivan ürítve?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Budapesten hol tudok venni UTP kábelt, s hozzá való RJ45-ös csatlakozót, ajzatot?
Van krimpelõ fogóm, s gondolom olcsóbban kijövök, ha magam szerelem össze, na meg elég extrém mérteket kellenek. 😊
Esetleg tudtok boltot, üzletet ajánlani, ahol hozzájuthatok az "alkatrészekhez"?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
nem tudjatok mitol lehet az, hogy a youtube meg barmi mas oldalon manapsag nagyon lassan buffereli be a videokat? eddig nem volt ilyen egyaltalan.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Jobb gomb tulajdonságok>beállítások fül>speciális gomb>monitor fül>képernyõ-frissítés hol áll(crt esetén 75 hz-tõl az ideális)? Mondjuk a CRT monitoroknál a mágnesességet nem igazán kedvelik.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Pet
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
nem nem, Operát használok már egy ideje, mert a Chrome valamiért mindig összeomlott nekem.. legalábbis a flash player benne 😊
igen ez is igaz, hogy valamelyik akad valamelyik nem, de amúgy igen a Chrome a legjobb, leggyorsabb csak nem értem miért omlik nekem mindig össze... 😊
A másik dolog, hogy a Youtube nem a legjobb viszonyítási alap, találkoztam olyannal, hogy az 1080p-s YT videó még az i5-3570k-n is akadozott, nem töltött rendesen, míg sok másik videóval nem volt gond.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Miért van az, hogy régebben nem akadtam az 1080p-s videók a gépemen, most meg ha rákapcsolok pl youtuben akadnak... mitõl lett úgymond "gyengébb" a videókártyám ?
nem tudom közbe szól e valamit, hogy nem rég vettem egy 22 colos FULL HD Led Monitort.
Elõre is köszönöm a segítségeket !
Milyen videó kártyát javasoltok 50eFt környéke, és GeForce.
És egy laptopból is kérnék egy tanácsot, 150eFt környéke. (Lenovo, Toshiba, de elfogadok másfajta márkát is.)
Köszi elõre is!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A problémádra egyszerû a megoldás. Leveszed a gépház oldalát és megnézed hogy a bent lévõ alaplap hasonlít e erre... De ha hasonlít ha nem az összes Gigabyte lap-ra rá van írva a típus száma illetve revíziója is 😊 Ezután annyi dolgod van hogy Gigabyte honlapjáról letöltöd a drivert 😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Újra szeretném rakni a windowst illetve leformatálni is a meghajtókat. XP volt eddig fent és 7et akarok felrakni. Kérdésem lenne hogy alaplaphoz akarok drivert letölteni, de az everest nem ismeri fel a nevét csak az azonosítóját ami ez: P31-ICH7-6A99OG09C-00 na most nekem erre a Gigabyte GA-EP31-DS3L dobálja ki, ezekszerint gondolom ez van nekem is, de inkább megyek biztosra szóval légyszives valaki erõsítsen meg vagy javítson ki.
Illet lenne még 1 kérdésem, hogy honnan tudom hogy 64 vagy 32 bites verzió kell e oprendszerbõl? 😄
egyébként 500 megát enged rámásolni és aztán írja ki,hogy a lemez megtelt...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
A rajta lévõ "egér" résszel kattingatni lehet meg huzogatni dolgokat ,de a billentyûzet az nem reagál semmire.
Le van valahogyan zárva vagy mi lehet vele?
Next PC upgrade: 2022
chkdsk -f D:
D: =meghajtóbetûjele...
1.3. megvolt, szektorjavítást hogy hajtok végre ? 😄
Windows 7-em van, és még akkor tettem fel, mikor kijött kb 3 éve.. lehet az is gond 😄
"Nem nagy hiba, csak kényelmetlen az asztal alatt bújkálni!"
😄
Ellenõrizd az adatkábeleket, hogy nincsenek-e megtörve.
Bevallom,hogy az IDE korszakban, mikor a vezeték megtört, és sajnos nem volt idõm venni egy újat, egy elégé "bizarr" ötletet próbáltam ki(kényszerbõl),ami mûködõképes volt.XD
Töredezettség-mentesítés,szektorjavítás,víruskeresés(!),ha Windows régebbi(ha Windows-t használsz😄),akkor "reinstall" ajánlott.
úgy látom sosem fogok megszabadulni ettõl a problémától.. 😄 <#confused>#confused>
A google mit szól hozzá az ilyen megoldáshoz(vagy van nekik külön egy ilyen lehetõség)?😊
A következõ lenne a gépem kínja. Ha újra akarom indítani, akkor újra bootol és amikor a hdd-odd-t felismerte akkor megáll!
Ha a tápot ki és vissza kapcsolom (áramtalanítok) akkor gond nélkül indul a rendszer!Nem nagy hiba, csak kényelmetlen az asztal alatt bújkálni! <#mf1>#mf1>
A táp cserét már megpróbáltam de az nem segített! Az alaplap egy ASRock 4Cor Twin1600 P35 a legújabb 1.6 biossal!
A biosban én nem találtam állítási lehetõséget.
Légyszi segítsetek!
Elõre is Kösz!
Már egy elég õsi problémával küszködöm a gépemmel kapcsolatban, mert ha a gép több mint 1 napig bevan kapcsolva, elkezd beakadni minden hang a gépen, akár zene, játék, video.. és csak az újraindítás segít. Torrent használatkor, ez a folyamat felgyorsul, és akár 1-2 órán belül is elkezdõdik ez az akadó, beragadó hang, mintha befagyna a hang, aztán egyszer csak teljesen elmegy, majd akadozva visszatér.
miért lehet ez ?
elõre is köszönöm a válaszokat, segítségeket !
ha úgy sem megy, akkor lehet, hogy más a baj.
All hail the double x!
Olyan lehet, h 2 különbözõ régi DDR1-es ramot (egy 256-osat és egy 1 gigásat) az XP SP2 felismerte és tudta kezelni, de az SP1 az nem? Mert mióta unokahúgomék gépe újra lett telepítve, (És sajnos aki telepítette, nem figyelt, és jó régi, SP1-es Wint rakott fel) azóta ha mind2 ram bent van, csak krixkraxok jönnek elõ a monitoron indításkor, csupán az 1 gigás modullal meg semmi nem is jelenik meg a monitoron. Csak a 256-ossal hajlandó elindulni a gép, ami alapból is benne volt. (az 1 gigás nemrég lett bele vásárolva gyorsítás céljából)