Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv!
E8400, Codegen táp, 4giga DDRII ram (XPnek hála csak 3,5et "kezel"), Gigabyte alaplap, 9600GT (512) vga. Nem mai csirke, tudom.
Probléma:
Ma volt a második alkalom kb 3 napon belül, hogy böngészés közben (most épp egy beágyazott youtube videót akartam lejátszani) lefagyott a cucc, semmire sem reagált. Aztán dobott egy kékhalált, és újraindította magát. Betöltés után kaptam az arcomba, hogy itt bizony súlyos hiba után állt fel a rendszer. Érdekesség, hogy vannak vga fagyási gondok (pontosabban a két általam preferált szimulátorban megáll a kép 5-10 másodpercre, majd megy tovább, immárom irreális színekben pompázván, de kétlem hogy összefüggne a kettő.)
Mentsek szépen mindent, és toljak fel egy win7et? Próbálkozzak még? Kezdem kicsit unni a dolgot. Másik gép egy darabig nem lesz. Amúgy SP3 az XP, és már jó pár éve nem volt újratelepítve (kb 2005 óta talán)
Itt egy kép a ma esti esemény utánról, hátha ér valamit. Az MSI installer dolgot (11714 asszem) imádja, mindig kapom, de azt boot után naplózza, úgy vettem észre.
Uff, és köszi!