Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
cesar22 #59668 Hellosztok!
Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni:
Szóval, amikor megnyomom a bekapcsolás gombot, "felhörren" a gépezet, megy egy ideig majd leáll, majd ezt automatiksan ismétli úgy 15 ször. Ezek után villan fel a monitor, és megy minden a legnagyobb rendben. Azt is észrevettem, hogy az alaplapon világít 2 zöld 1 narancs 1 piros led egymás mellett, ami egy idő után kialszik. Futtatam memtest-en, nem írt hibát. Kicseréltem a tápkábelt, ugyanaz. Lehúztam minden USB-t minden vezetéket, csak a VGA-t meg a tápot hagytam, semmi.
Ja és azt is észrevettem, hogy azóta terhelésen a proci speedfan szerint 85-90 C-on megy, a Core 0, Core 1, Temp 2. Előtte kb 50 volt.
Várom az ötleteket...