Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • kastil
    CSáó!

erre lenne kiegészítés/kérdés: #59583

Úgy fest, hogy RAM, viszont nem teljesen világos. Saját 2x2GB kingston ramommal csinálja, ma haver kétmagos prociját és 1x2gb kingmax ramját bedobtuk gépembe, hogy szűkítsünk. déltől este 7ig nem volt egy darab kék halálom sem, viszont nála SEM volt az én procimmal illetve ramommal.
    Most visszahozta csak a ramot, betettem, 10 perc alatt reprodukáltam a BSODot. Viszont Memtest a (nálam látszólag BSODot okozó 2x2gb kingston 1333) 11 pass alatt nem talált hibát.

Ötlet? Memtest sem jelez hibát illetve havernál sem jelentkezett. Lehet olyan, hogy inkompatibilitási problémám van alaplap és ram között? Megnézném neten, de ramomat sehol sem találom.

Esetleg ha valaki ezt a feltevést emgerősítené azt megköszönném, ugyanis nem szeretnék feleslegesen ramot venni!