Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Csáó!
Ják közben időnként kapok egy fekete képernyőt, néha ujraindítja magát, néha nem, előbb vártam vele 5 percet, de nem indult ujra, csak befagyott a fekete képernyővel, nyomtam resetet, fekte képernyő, 1 hosszú és 3 rövid beep aztán semmi, maradt úgy minden.. kikapcsoltam-bekapcsoltam, most erről a gépről írok. Nincs dmp fájl, mert nincs BSOD. Próbáltam korábbi drivereket mert az elmúlt héten többször csinált ilyet, hol csinált dmp fájlt hol... amikor csinál, akkor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
atikmpag.sys
0x00000116
caused by driver: dxgkrnl.sys
caused by adress: ntoskrnl.exe+7efc0
Remélem ennyi elég belőle.
Van, hogy egész nap nincs gondja, ma már másodszor csinálta. Esetleg valami ötlet? RAM vagy VRAM? Nem melegszik túl semmi.
Gépem:
Proci x4 965 black edition.
Alaplap Asus M4N98TD Evo
Ram 2x2 gb Kingston 1333
VGA HD5770 Vapor-x
CCC törölve, lemezről driver próbálva, legfrissebb driver próbálva, beta driver próbálva.
BIOS friss.
Gép takarítva, ramok átrakva másik slotba (memtest majd éjjel)
Másik VGA-t holnap próbálok ki, egy másik HD5770 ami nem vaporx.
Nincs OC, egy hetes OS. Megköszönném, ha valaki tudna valamit tanácsolni, mert ez már agyfasz.