!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ilyet nem fogsz találni 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az lenne a kérdésem,hogy létezik olyan PCI felvevõ kártya ami helyettesíti a FRAPS-ot és az ehhez hasonló programokat? Ami átveszi a processzor és a VGA szerepét,hogy pl. ne csökkenjen az FPS a játékban. Próbáltam keresgélni a neten de magyar oldalakon nem nagyon találtam róla értelmeset. A külföldi meg nem jó, ha szeretnék esetleg venni is. Igazából lehet nem is jó kifejezéssel kerestem. 😊 Köszönöm a segítséget! <#worship>#worship>
Ott kellene latni a regi mikrofont illetve a webkameranak a mikrofonjat.
A regi eszkozre jobb klikk es disable a webkameraranal pedig jobb klikk es enable.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem volt még szerencsém megnézni hogy milyen a grafikája,de a jobb minõségû játékoknál jól megtudja izzasztani a GPU-t..
Nálam annó a GTASA integrált gma900 videókártyával Low minõségben simán elmegy(ellenben természetesen szaggat, mint állat).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
Graphics card memory: 1 GB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Ehhez viszonyíthatod a gépedet, de szerintem el se nagyon indulna.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Van hogy az S1 beallitasra van allitva ellenben az S3 kellene.
eddig ps2-es egerem volt tegnap óta usb-s van és azóta nem mûködik a Leállítás->Alvó állapot "kikapcsolás" , mert kikapcsol és egybõl vissza is kapcsol ... <#help>#help>
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ott kivalasztod a mikrofont es konfiguralod.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
All hail the double x!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mi a különbség egy drágább (15-20 eHUF) 10 m es HDMI-HDMI kábel s egy olcsó (3-4eHUF) ugyanilyen kábel között?
köszi elõre is!
Elemet is kivettem, eredmény ugyanaz.
A másik config kb ugyanilyen, valamivel talán picit gyengébb, de abban az esetben minden létezõ dolgot rádugtam, a problémás esetben meg akkor is kikapcsolt a gép ha csak a létfontosságú dolgok voltak rajta :S
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Vagy a tápod a másik konfigot kitudja hajtani, és a tiédet valamiért nem bírja el. Ha esetleg tudnál valahonnan kölcsönkérni egy olyan tápot aminek az ATX 12V-os ága legalább 24-25 amperes, kipróbálni avval, hátha...
Az mire vezethetõ vissza, hogy elindítom a gépet, minden szépen be is indul benne, de bármit csinálok még win bejelentkezés elõtt kikapcsolja magát. Gondoltam hûtésre, de minden hûtõ beindul. Tele van érzékelõkkel amiket kiiktattam, úgy is kikapcsol. Ha belépek a biosba, ha hagyom tovább tölteni, még jóval a windows loading elõtt lelövi magát.
Tudom elég kusza a dolog, de a valóságban sincs magyarázat semmire és csak nézek.
Valaki mondjon valami okosat, nincs kedvem kivágni az ablakon :\
Ezeket nem engedi írni
★ 汤姆 李
All hail the double x!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A nyelvezet .HU-n van neki.
Nem tud0k biz0ny0s betüket írni segítséget szeretnék!Írásjeek + magánhangzók
★ 汤姆 李
Ha igen és semmi akkor lehet hogy döglik a modemed...
TP-LINK TD-W8910GB
Elvileg modem és router egyben, de a "modem részét" nem tudtam mûködésre bírni hiába dugtam be a telefon kábelt a LINE IN csatiba, figyelve a splitter feliratozására.
A wifis routernek kell lennie egy RJ-45(8p8c) csatlakozónak,nem nézted el esetleg véletlenül? Modemben van a "line in"(4p4c) csatlakozó...A sárga az csak a LAN (ami=0-val), neked a router WAN-ba kell csatlakoztatni a modem LAN-kábelét.