Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Van egy gép, athlon x2 5200+ prockó van benne és gyári hűtő, eddig nem volt semmi baj vele, pár hónapja lett hűtőpasztázva, órákat ment rajta darksiders 2, wow ésatöbbi...ismétlem gond nélkül. Ma viszont kb 1 óra darksiders 2 után kikapcsolt. Visszakapcsoltam, egyből HWmonitor, és látom, hogy 50+ idle helyzetben, inditottam darksiderst felment 85ig, na mondom jó, kikapcsoltam, ujrapasztáztam, kitakarítottam mindent táptól kezdve pcie slotig. Inditom gépet, stabil 30-35 a hőmérséklet, gondoltam megnézem GTA4et az ugyis durván eszi procit.. kb 10 perc után 105 fokot írt egyik magra, nem kapcsolt le, még kb 5 percet futtattam, és ki is kapcsolt.
Letöltöttem speedfan-t, állandó maxra tettem procihűtőt, de így sem hűti, a borda marha forró. Szóval úgy fest, hogy nem paszta, nem hűtő gond, mondhatni egyik percről a másikra kezdte.
Lenne valakinek ötlete/tanácsa? Előre is thx.
jelenleg 87/93 fokosak a magok, szintén darksiders 2 alatt.