Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
WinStar #59523 Sziasztok.
Windows 7 Professionalom van,és Audigy 2-es hangkártyám.Feltettem a hivatalos honlapról a win7 drivert,és hol tudok állítani a hangerőn,meg a mikrofon hangerején?Mert mikor TS-en beszélek akkor halkan hallanak.TS-en állítottam az erősségen,de az se segített.Én úgy érzem hogy a hangkártyán belül kéne valahol.
A tálcán csak hangerő van,meg a realtek...amibe most nincs bedugva semmi,de ha az alaplapiba teszem be,akkor meg olyan mintha üvegből beszélnék....
amúgy ha a hangszórókat bedugom oda,akkor nem hallok semmit,de ha a mikrofont akkor meg olyan mintha üvegből beszélnék.
Ha a hangkártyába van bedugva a mikrofon akkor meg mintha a "konyhából" beszélnék..
Ötletetek van esetleg?