Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
steweee #59489 sziasztok ! azt hiszem még sosem írtam ebbe a topicba, de most fontos lenne. tényleg nagyon várok segítséget. 4 éve vettem akkor új gépet, azóta ugyanaz a win7 volt rajta. most fejlesztettem, vettem vidkarit meg vincsesztereket bele. újratelepítettem a rendszert, de a francért se akar úgy működni mint a régi. egy csomó játéknál jelez problémát és nem indul el.
abban kellene segítség, hogy milyen "segédprogramokat" kell telepíteni a win7-re hogy minden játékot működésre lehessen bírni vele. pl: metro2033, tc gr future soldier, hard reset stb.
más játékok viszont röcc nélkül elindulnak, gyorsan futnak, tehát hardweresen nincs gond.
volt egy clean win7 telepítésem, arra rátoltam a 12.10-es catalystot, szépen működik is a control panelja tehát az frankó, és tartalmazza a dotnetfix4.5-öt. dirx9-10-11 alapból benne a win7-ben, vcredist legújabb telepítve.
amd 7750 X2
gigabyte ud3
2x2 giga infinity ram
hd 7770
win7 ultra edition hun 2009
bizonyos fájlokat hiányol indításnál, ilyennel találkoztam korábban, vmelyik szoftver hiányzik vagy régi neki
azt kérném, hogy egy néhány soros telepítési útmutatót írjon már le vki kb így :
- win7
- alaplap chipset driver
- legújabb vidkari driver
- stb. stb.