Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • KaBuTo666
    Köszönöm az eddigi tippeket!!

Közben ma voltam dolgozni így újra ránéztem...a helyzet változott és rosszabb lett, most már bárhova is dugom a pendrivet, alaplapba vagy előre, nem fagy a windows hanem a sajátgép ablakában egy pillanatra előjön majd eltűnik a pendrive ikonja egy piros kérdőjellel rajta. Egyéb pendriverrel is ezt csinálja, az egér és a billentyűzet működik mert ugye az is usb 2.0 porton van bedugva.
    Vírusellenőrzést csináltam, hijackthis szerint tiszta, feladatkezelő, msconfig tiszta, noddal és malwarebytessel is lefuttattam egy keresést de a rendszer tiszta + kipucoltam ccleanerrel is, de a helyzet változatlan.
    Csökkentett módban futtattam a windowst hálózat nélkül, így a bármilyen szoftver miatti hiba nem állhat fent. Szóval ha minden igaz, maga a windows szarhatott be magától valahogy. Amúgy meg xp professional van rajta.
    Egyéb ötlet gyerekek? :-)