!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újrapakoltam a windows-t, mert van egy ilyen biztonsági particiom és csak 1-2 kattintás, a probléma továbbra is fenntáll. mostmár nem tudom mit kéne, esetleg felteszek egy uj drivert de hát uj windows lett és eddig ezekkel a driverekkel és beállításokkal semmi baj nem volt...
Miért lehet hogy az egerem néha magától elkezd kattintgatni?
(logitech g700)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
#57946:
Például Wi-Fi driver újratelepítése?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
acer laptopomnak lenne egy elég idegesítõ baja:
-ha wifin vagyok , kb 10percenként elmegy az összes fogható jel, és kirajzolódik a piros X a jobb alsó sarokban. ilyenkor újra kell indítanom a gépet, és csak utána látom megint a fogható hálózatokat.
hardware-es baj lehet, vagy valami szoftver hiba? volt valakinek hasonló?
ha kábellel netezek, akkor semmi probléma.
Linux Live Creatorral szerintem biztosan menni fog.
De az ubtuntu CDben is van egy Live USB telepítõ.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
No config file found
No DEFAULT or UI config directive found
Fontos lenne hogy megoldódna a probléma mert sajnos az optikai meghajtóm tönkrement...
Köszi!
ha már itt tartunk, probléma az, ha éjszakára áramtalanítok? már 10+ éve így csinálom. nem stand byból, hanem teljesen kikapcsolom a monitort (meg úgy a gépet általában)
De mint irtam, mar a veget jarhatja a tranzisztor. Altalaban 5k a szervizkoltseg de ez valtozhat persze munkadijtol es alkatresztol fuggoen.
Persze sajnos vannak kivetelek, mert nagyon sok szerelo pofatlanul leakarja huzni az illetot, aki beviszi a keszuleket es nincs tiszaban az arakkal.
kösz a tippet.
Keszulj fel arra, hogy teljesen tonkre fog elobb utobb menni.
következõ a problémám. van egy samsung syncmaster 206bw monitorom. tegnap reggel, mikor bekapcsoltam a gépet, folyamatosan ki-be kapcsolt. mikor stand byban van, akkor a bekapcsoló ledje villog, körülbelül azzal a frekvenciával kapcsolgatott ki-be a képernyõ is. próbáltam ki-be kapcsolgatni, de nem segített. mikor betöltött a windows, megpróbáltam a nagy villogásban nyomni egy restartot, hátha segít, de ekkor megszûnt a jelenség.
tegnap többször kapcsoltam ki-be a gépet (egyébként nem szoktam a monitort stand byban hagyni mert idegesítõ, hogy a led nem folyamatosan világít), de többször nem jelentkezett a hiba, egészen ma reggelig. ma reggel megint vagy 10-15ször kapcsoltam ki-be mire nem villogott a képernyõ.
amit érdemes még tudni: ha megszûnik a villogás, a monitor teljesen rendben mûködik, nincs képhiba, a fényerõ a szinek, minden rendben van, legalábbis szemre. az is érdekes lehet, hogy éjszakára a teljes rendszer áramtalanítva van. valami ötlet esetleg?
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Van 1 kis problémám a laptoppal, és a nettel. Rémélem jó helyre írok, és tudok segíteni.
3 helyen lakok, ebbõl 2 t-onlineos nettel rendelkezik (5 Mbit/sec, illetve mindkét net korlátlan letöltéssel van, d-link router). Az egyik helyen tökéletesen jön a net, viszont a másikon ugyanazzal a géppel szinte döglött, viszont más laptoppal és asztali géppel "elvárható" módon mûködik. Az enyémen 4-5 perc használat után úgy belassul, hogy a google-t se hozza be. Nem kapcsolódik szét, csak olyan, mintha 1-2 kb/secel jönne. Ha újratárcsázok, akkor ismét megy néhány percig és utána ismét döglött. A youtube esélytelen, fél óra alatt nem tud betölteni 1 4 perces videót. (mondjuk az a többi gépen sem leányálom)
A harmadik helyen sincs probléma a netemmel.
A routert próbáltam újraindítani, akkor sem jobb.
Remélem érthetõen sikerült leírni, mert nagyon fáradt vagyok.
Ha tudok segíteni, kérlek írjatok privátot, mivel nem hinném, hogy a net visszaenged még ma a fórumra.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A gépem egy Acer Aspire timeline X 5820 TG laptop, Ati mobility radeon HD 5650 videókártyával
Következõ problémám van:
A képernyõ mozgatásakor (elsõsorban ha hátrafele/nyitottabb állapotba mozdítom), illetve néha anélkül is a kép alkalmanként elmegy, illetve a fényerõ rendkívül lecsökken. Ha elég erõs fény éri a képernyõt akkor ki lehet rajta venni a dolgokat de ez minden. A laptop egyébként megfelelõen mûködik.
Külsõ monitort rákötve annak a képe hibátlan (azalatt is, amíg a laptop saját kijelzõje sötét) A laptop képernyõjének ki és bekapcsolásával a kép visszahozható normálisra. (például "sleep" módba téve és vissza, vagy a switchblade graphics két üzemmódja közti váltással)
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Elõre is köszi.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Csereld le. Az a kartya mar alkalmatlan barmire es a legalsobb szintu mostani VGA-k is joval nagyobb teljesitmenyuek.
Csak viszonyitaskeppen, hogy megertsd az 5450 7000 forint Afaval manapsag es nem jatekra keszult VGA es megis eg es fold kulonbsegu az FX 5200-hoz kepest. Mivel nem volt osszehasonlithato a leggyengebb Nvidia kartyat vettem alapul, ami meg igy is vagy hatszor !!! gyorsabb az FX5200-nal.
Nezd meg a linkben szereplo 5450-t. Annak ellenere hogy irodai kartya olyan messze van a 5200nal sokkal gyorsabb 8300asanal is, hogy annyiert amennyiert aruljak siman lecserelnem. Ennel olcsobb megoldas csak esetleges hasznalt VGA vetele, ami lehetseges.
http://www.hwcompare.com/448/geforce-8300-gs-oem-vs-radeon-hd-5450/
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Már lassan a harmadik DVD olvasómat kell a kukába dobnom. Az a problémám, h nem akarja beolvasni a DVD-ket rendessen, pedig elõtte tökéletesen beolvasta. Igazából beolvassa õket, de nem lehet róla semmit sem másolni, nem lehet megnyitni, sõt befagy tõle a gép. Ha pl van benne DVD akkor a gép be se akar bootolni. És ez történik már a harmadik DVD-olvasóval. Próbáltam kicserélni az IDE kábelt, de semmit sem segített. A táp tökéletesen mûködik. Vajon mi lehet a probléma?
Mit kezdjek vele???
Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11