64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
KaBuTo666 #59166 "Create a new DWORD. Right click on mountmgr> New > DWORD(32bit)Value. Type NoAutoMount and give it the value 0. Exit Regedit, reboot and then check whether your USB devices are getting recognised."
Ezzel sikerült. De érdekes volt, mert restart után nem működött, 4-5x ki-be dugtam a pendrivet, de nem akart működni, aztán mondom ránézek az Eszközkezelőre, és mikor nyitva volt az Eszközkezelő, majd úgy dugtam rá a pendrivet, jelezte a tálcán hogy talált új meghajtót és MŰKÖDIK!!
Kösz még1szer a linket! -
#59165 aztán, ha sikerült megoldani, írd légyszi ide, hogy mi volt, kíváncsi vagyok :) -
KaBuTo666 #59164 Kösz, holnap kipróbálom! -
#59163 talán itt lesz pár win7-es tipp a gondra -
KaBuTo666 #59162 Köszönöm az eddigi tippeket!!
Közben ma voltam dolgozni így újra ránéztem...a helyzet változott és rosszabb lett, most már bárhova is dugom a pendrivet, alaplapba vagy előre, nem fagy a windows hanem a sajátgép ablakában egy pillanatra előjön majd eltűnik a pendrive ikonja egy piros kérdőjellel rajta. Egyéb pendriverrel is ezt csinálja, az egér és a billentyűzet működik mert ugye az is usb 2.0 porton van bedugva.
Vírusellenőrzést csináltam, hijackthis szerint tiszta, feladatkezelő, msconfig tiszta, noddal és malwarebytessel is lefuttattam egy keresést de a rendszer tiszta + kipucoltam ccleanerrel is, de a helyzet változatlan.
Csökkentett módban futtattam a windowst hálózat nélkül, így a bármilyen szoftver miatti hiba nem állhat fent. Szóval ha minden igaz, maga a windows szarhatott be magától valahogy. Amúgy meg xp professional van rajta.
Egyéb ötlet gyerekek? :-) -
#59161 - kösd át másik usb portra az alaplapon az előlapit, ha van még szabad
- ha több port van a gépház elején és csak 1 dugalj, akkor valszeg van egy kis beépített elosztó hub a portkhoz. Lehet az ment tönkre, akkor nem tudsz vele mit kezdeni
nekem is amúgy az egyik előlapi porttal nem minden akar tökéletesen menni, arra már pl nincs tippem miért -
#59160 Dugd bele egy másik usb-s eszközt(ne a pendrive-ot),aztán kiderül.
A windows nem adja ki a "hardverhiba" hangot? TE,nem gondoltál egyébként vírusra amit esetleg ott tombolna az eszközön? Másik gépben is ezt produkálja?
Driver fel van rá telepítve(vagy újratelepítve)? Gondolnék arra is hogy a BIOS-ban engedélyezve van-e a előröl lévő usb-k,de akkor áramot se kapna(nálam így biztos). -
KaBuTo666 #59159 Olyan problémám van, hogy ha egy pendrivet a gépházban elölről dugok be, akkor a windows lefagy addig, míg ki nem veszem a csatlakozóból a pendrivet. Gondolom a csatlakozó szar és nem a windows? Ötlet? -
#59158 hali!
egy játékot akarok letölteni, de nem megy mert hiába írom utorrentben a mentésnél hogy hova tegye, elkezdi de nem csinál mappát. így hiába tölteném le...... 14 gigáról lenne szó, 26 giga szabad helyem van. rányomok az okra utorrentben, majd elkezdi tölteni, de mikor a fájlt tartalmazó mappára megyek, mindig a dokumentumokra lép és nincs ott semmi... -
#59157 helló!
1.Magas felbontásra van beállítva a videó minősége?
2.Gyorsítótár kivan ürítve? -
#59155 Hello!
Budapesten hol tudok venni UTP kábelt, s hozzá való RJ45-ös csatlakozót, ajzatot?
Van krimpelő fogóm, s gondolom olcsóbban kijövök, ha magam szerelem össze, na meg elég extrém mérteket kellenek. :)
Esetleg tudtok boltot, üzletet ajánlani, ahol hozzájuthatok az "alkatrészekhez"?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
#59154 sziasztok
nem tudjatok mitol lehet az, hogy a youtube meg barmi mas oldalon manapsag nagyon lassan buffereli be a videokat? eddig nem volt ilyen egyaltalan.
-
#59153 Szia!
Jobb gomb tulajdonságok>beállítások fül>speciális gomb>monitor fül>képernyő-frissítés hol áll(crt esetén 75 hz-től az ideális)? Mondjuk a CRT monitoroknál a mágnesességet nem igazán kedvelik. -
#59152 Sziasztok. Az a gondom, hogy egy ideje elkezdett remegni kissé a kép. Minden vibrál és egy idő után totál kifárad a szemem ettől. Az asztal, az ikonok, a mappák, a képek, a webes dolgok, böngésző keret és tartalom, szóval minden vibrál enyhén rezeg. Megnéztem a csatlakozásokat, letöltöttem a legfrisebb drivert nVidia. / Viszont azt megfigyeltem, hogy hideginditás után még nem rögtön jön a jelenség csak egy idő múlva. Elképzelhető hogy a ventik beindulásaával függ össze a dolog? Vagy mi lehet a gond? (a monitor jó). -
#59151 Lehet, h ez a baj... Sok programból pont, h nem a legújabb a legjobb. Pl. én u-torrentből direkt vmi ezerévest használok, mert az újabbak szarok. A Firefoxot is az újabb verziókkal cseszték el, az Msn-ből is ratyi a legújabb. És még lehetne sorolni... Driverekkel is megesik ilyen helyzet gyakran. -
hentesferi #59150 Mindig a legfrissebb van :)
-
#59149 Esetleg próbálj más verziójú Flash Playert. -
hentesferi #59148 Köszönöm a válaszotokat !
nem nem, Operát használok már egy ideje, mert a Chrome valamiért mindig összeomlott nekem.. legalábbis a flash player benne :)
igen ez is igaz, hogy valamelyik akad valamelyik nem, de amúgy igen a Chrome a legjobb, leggyorsabb csak nem értem miért omlik nekem mindig össze... :) -
#59147 Chrome-ot kell használni, ennyi. Jelen pillanatban leggyorsabb böngésző. -
#59146 Először is, a videókártya gyengébb nem lett, de korántsem biztos, hogy a böngésző kihasználja a videógyorsítást. Böngészőt nem váltottál esetleg?
A másik dolog, hogy a Youtube nem a legjobb viszonyítási alap, találkoztam olyannal, hogy az 1080p-s YT videó még az i5-3570k-n is akadozott, nem töltött rendesen, míg sok másik videóval nem volt gond. -
hentesferi #59145 Sziasztok !
Miért van az, hogy régebben nem akadtam az 1080p-s videók a gépemen, most meg ha rákapcsolok pl youtuben akadnak... mitől lett úgymond "gyengébb" a videókártyám ?
nem tudom közbe szól e valamit, hogy nem rég vettem egy 22 colos FULL HD Led Monitort.
Előre is köszönöm a segítségeket ! -
#59144 Akkor passz. Mondjuk tény, hogy láttam már két éves Li-Ion aksit is megpusztulni, de az nem így csinálta. -
#59143 Ez egy lítium-ion akksi, és csináltam olyat hogy 1-2 havonta lement fullra. -
#59142 Nem igazán létezik ilyen program. Viszont én gyanakodnék a memória effektusra, gondolom olyasmit nem csináltál soha, hogy néha (egy-két havonta) csontra lemerítetted az aksit? Ok, a mostani Litium bázisú aksikra nem jellemző a memória effektus, de egyfelől nem derül ki a leírásodból, hogy milyen (ha Nikkel-Kadmium aksi, akkor gyanakodhatsz), másfelől azért tökéletesen azok sem érzéketlenek erre. -
#59141 Egész pontosan egy 4 cellás 4200mAh-s :) Nincs valami program ami egyértelműen meg tudná mondani hogy tényleg a vég közeledik-e? -
#59140 Aha, hát az egy 2 cellás 2600 mAh-s aksi sztem, és esélyes, h kezdi elérni a vég. :/ -
#59139 A laptop januárban lesz 3 éves, naponta megy akksiról, de max 30-60 percet, utána ment is vissza hálózatra. Eddig átlagban 2 óráig bírta, és csak nagyon ritkán merítettem le teljesen. -
#59138 Hát, h egyik napról a másikra, az fura, de ez azt hiszem tipikusan a gyengélkedő aksi tünete, h kikapcsol a gép akkor is, amikor még jóval nagyobb töltöttséget jelez ki. Mikori a laptop, mennyire gyakran használtad aksiról? -
#59137 Sziasztok. Laptopomnál az a probléma jelentkezett, hogy ha akksiról használom, kb 50%-ig merül, majd puff kikapcsol a gép. Hiába próbálom visszanyomni, csak akkor indul ha visszadugom hálózatra. Ilyenkor elindul szépen, és írja hogy az akku 47%-on van és töltődik. Ez a probléma egyik napról a másikra jött elő, eddig jól működött az akksi. Everest szerint 19%os az elhasználódás, mi lehet mégis a gond? -
Bal0924 #59136 Sziasztok!
Milyen videó kártyát javasoltok 50eFt környéke, és GeForce.
És egy laptopból is kérnék egy tanácsot, 150eFt környéke. (Lenovo, Toshiba, de elfogadok másfajta márkát is.)
Köszi előre is! -
#59135 Ha 3-4 GB-nől több ramod van (videokártyával együtt) akkor 64 bit. w7 alatt nekem eddig sose volt komolyabb baj a driverekkel amúgy, leszedett magának szépen mindent. -
Gibor #59134 Van 32bit-es Win7.
A problémádra egyszerű a megoldás. Leveszed a gépház oldalát és megnézed hogy a bent lévő alaplap hasonlít e erre... De ha hasonlít ha nem az összes Gigabyte lap-ra rá van írva a típus száma illetve revíziója is :) Ezután annyi dolgod van hogy Gigabyte honlapjáról letöltöd a drivert :) -
#59133 Ah inkább nézzétek semmisnek az előző hozzászólást, inkább megyek aludni. Majd egy admin törölje ezt meg amire ment válaszként köszi. -
#59132 Hmm, későre jár, vlaahogy az az érzésem windows7ből nincs 32bites. -
#59131 Sziasztok!
Újra szeretném rakni a windowst illetve leformatálni is a meghajtókat. XP volt eddig fent és 7et akarok felrakni. Kérdésem lenne hogy alaplaphoz akarok drivert letölteni, de az everest nem ismeri fel a nevét csak az azonosítóját ami ez: P31-ICH7-6A99OG09C-00 na most nekem erre a Gigabyte GA-EP31-DS3L dobálja ki, ezekszerint gondolom ez van nekem is, de inkább megyek biztosra szóval légyszives valaki erősítsen meg vagy javítson ki.
Illet lenne még 1 kérdésem, hogy honnan tudom hogy 64 vagy 32 bites verzió kell e oprendszerből? :D
-
RYO21 #59130 A hátullévőre van rádugva. -
#59129 Ha a ház elején lévő csatikra dugtad rá, és ott halk, akkor próbáld meg hátul lévő csatiban. -
RYO21 #59128 Vettem egy headsetet, és valamiért eléggé halk, viszont ha a mobilomra kötöm rá akkor jó hangosan szól. Windowson belül próbáltam már mindent állítani de nemakar hangsabb lenni. Valami tipp? -
#59127 Zárd be azokat az alkalmazásokat amiben éppen fájlkezelést alkalmazol(totalcmd,intéző,stb.),majd próbáld újra. -
Dean Winchester #59126 valóban fat32-n van ,de nem engedi ntfs-re formázni :S