Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok! Kéne egy gyors segítség: adott két gép, mindkettőn XP van. Routeren keresztül volt kiépítve hálózat a két gép között. Az irodai gépemen egy mappa meg van osztva, tehát a szobai gépemről el tudtam érni ezt a mappát, másolhattam át fájlokat stb. A gond: a szobai gépen (tehát amiről elértem a másikat) újra tettem az op. rendszert. Azóta nem látja a másik gépet (illetve azt a megosztott mappát, nem tudom kitallózni). Ha a hálózati helyeket megnyitom, nincs semmi, üres. Net van a másik gépen, tehát a router - elvileg - jól működik. Olyanokat már megnéztem, hogy a "TCP/IP feletti NetBIOS engedélyezése" és a "Számítógép-tallózó szolgáltatás elindítása" engedélyezve legyen, de semmit nem segítettek. Mi a teendő ilyenkor? Op. rendszer vagy router beállítást kell megnéznem?