Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Petka
    Üdv srácok!

Nagy bajban vagyok. VTX3D Radeon HD 7750-es VGA és egy Asrock H67M ITX/HT lap kombónál a következő hibajelenség tapasztalható. VGA drive telepítés után mikor a win7 logon lefut és megjelenne az asztal, a kép szétesik, elsötétül, majd visszatéréskor "a képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt" hibaüzenettel lefagy. A gyanúm, miszerint gyenge a táp, nem jött be. 400W-os táppal, minden felesleges eszköz kihúzása után is ugyanez a hibajelenség. Többféle driver és BIOS (UEFI) frissítés után is hasonló gondok vannak. A VGA más géppel tesztelve működik, viszont az én gépem egy GT8600-os kártyánál is ugyanezt produkálja.

Mivel ez egy ITX lap, nem tudom, hogy a wattokat hogy tudja leadni a VGA-nak. Nincs külön tápcsati a kártyán, így nem tudok pluszt adni. A kérdés az, ha veszek egy 500W-os tápot, azzal elképzelhető, hogy megoldódik a probléma vagy inkább dobjam ki az egészet a csukott ablakon keresztül? Nem mellékesen megjegyzem, hogy mindaddig nincs gond, amíg a VGA drivert nem rakom fel.