Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Inquisitor
    Tegnap kísérleteztem, de nem sok sikerrel és kéne valami segítség, de nem egy hétköznapi téma.

Van egy kissé öreg AM2+ alaplapja tesóm gépének. Érdekessége, hogy egyik első lap volt amin Realtek 889A kódek volt. Ez ugye egy kicsit nagyobb tudású, direkt ilyen mozizós hangkeltő, az Asus vagy Foxconn Home Theater lapjain is ilyen volt.

Fel lett rá téve egy ... khmmm ... módosított driver, erre meg a komplett Sound Blaster X-Fi cucc, meg az alchemy.
    Sikerült is a műtét félig meddig. De. Nincs a Sound Blaster panelben AC3 és Dolby fül, valamint a THX panel telepítés után sincs EAX 5.0 támogatás, csak 2-3-4.
    Mit ronthattam el? Az eredeti csomag direkt erre a kódekre épült, a buherátor szerint mennie kéne még ALC66x meg Radeon HD kódeken is (bár utóbbi kemény 26 egyidejű hangot támogat csak), nekem meg nem megy.