Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
ahhoy
kérdés: monitorom (Samsuns 2253LW) utóbbi időben elkezdett enyhén vibrálni, kb akkortájt, amikor a #58862-ban emlegetett tápom is elkezdte haláltusáját. nem feltűnő, olyan szimplán mintha az ember szeme káprázna, de nem hiszem, h jót tesz látószerveimnek.
mik lehetne ennek az okai? eltakarítottam mögüle minden közelében lévő kábelt, ettől függetlenül van mögötte egy hifi, de legalább egy jó 30 centi távolságra, vibrálás maradt. földhurokról hallottam párszor, átdugdostam hosszabbítókat, közben nagy örömmel konstatálva, h mind a gépem, mind a monitorom 4 éve egy földeletlen aljzatba csatlakozik, de semmi eredmény. lehet h valamikor kapott mind monitor mind gép egy kellemes túláramot, és most fizetem az árát? vagy előfordulhat, h ez szimplán csak egy döglődő kondenzátor eredménye?
ha valakinek valami bölcs ötlete, ne kíméljen, csípem ezt a monitort, és most nincs sajnos soktízezrem cserélni