Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Morphin
    Hello!
    Leegyszerűsítve felvázolom az itthoni hálózatot.Garázsan van az ADSL modem és egy 4portos vezetékes router.A ház másik végében van egy Wifi router ennek a WAN portjába ment a vezetékes egyik LAN kábele.Ment a Wlan szépen.Tegnap kaptunk ajándékba egy D-Link DIR600 wifi routert.Gondoltam a régi US.Robotics wifi routert lecserélem erre, mert modernebb tud 'n'-t is.Én gépemen van net, telefonom is szépen fogja, hugom laptopja (Dell Inspirion N5050) viszont nem hajlandó.Csatlakozik rendesen, de kis sárga háromszög és nincs internetkapcsolat szöveg...miközben én netezek a sajátomról.Párszor bejött a google rajta meg elértem a router kezelőfelületét, de semmi...akárhogy állítom.Szerintem a laptop a sz*r, mert minden más meg jól kezeli.Mondjuk az előző routerrel meg ment a laptop is...lehet visszacserélem.
    Valaki?
    Üdv