Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
na, közben utána néztem amennyire tudtam - a halott tápom ATX 2.0-ás, a régi sima ATX - előbbin 24 tűs csatlakozó van, utóbbin 20 tűs, de elvileg visszafelé kompatibilis, a 4 extra tű arra van kitalálva, h videokártya kapjon elég kraftot - de szerencsére nálam két 4-tűs molex tápról kapja az áramot, elégnek kellene lennie.
ami hibádzik - SATA vinyónak táp, de erre ahogy utánanéztem van megfelelő átalakító bagóért (meg mintha lenne is valamelyik dobozomban elrejtve), valamint az alaplapon PWR_FAN csatlakozóba menő kábel - ez ha jól tippelem azt állítja, h milyen sebességgel pörögjön a táp ventilátora.
javítson ki valami témában jártas egyén ha valahol tévedek, mindenesetre öröm lenne ha nem kellene új tápot vennem.