64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58885 Mélyformázásnak már rég nincs értelme. Ez valami elektronika hiba lesz. -
Gibor #58884 Sziasztok.
Ötleteket várnék mivel külföldön vagyok és egyik ismerősöm gépe bedöglött, gondoltam újra telepítem a windowst mivel bekapcsolt de nem bottolta be a win-t, tehát újratelepítéskor első próbálkozásnál formatálás közben kapott egy kékhalált, újra indítás óta azt írja particionálásnál hogy nem éri el a lemezt. Gondoltam hogy esetleg a "mély-formázás" hátha segítene mivel felismeri de nem éri el amint írja.
Tudtok esetleg olyan progtamot amit USBvel vagy CD vel betudok bootolni és képes esetleg egy mély-formázásra? -
#58883 Nem vált át 480p-re?
Cache takarítva,flash vagy böngéző újratelepítve?
Vírusirtó milyen szintre van beállítva? Nem véletlenül a html5 van bekapcsolva? -
Dean Winchester #58882 üdv!
Mi lehet a probléma? Youtube videót ha teljes képernyőre teszek és úgy nézném akkor akadozik a kép! -
Fyndath #58881 Sziasztok! Az autó erősítője lecsapja a saját biztosítékát. Amikor tettem bele újat, azt is. Mi lehet az oka? Mivel lehetne megoldani és mennyibe kerülne? -
#58880 Na, estére meg is lesz, ha minden igaz, meghozzák nekem. Még1x köszi. -
#58879 Rendben, köszönöm a segítséget. Akkor sztem meglepem magam egy ilyennel szülinapomra. :) -
#58878 1-2-5ezer attól függ milyen. nekem is kicsi volt a jel anno, 3 téglafalon, meg ~8 méteren keresztül, nomeg az időjárás is befolyásolhatja a jelet. de elég nagy azon az antenna, nem hiszem h sokat veszít a jel pár falon át :) majd kiderül :D -
#58877 És olyan antenna mennyibe kerül külön hozzá? A sovány jelet mi okozhatja? A lakáson belül nincs főfalunk, csak vékony 6,5-es meg 10-es tégla válaszfalak. -
#58876 teljesen jó bármelyik
ha minden igaz, annyi a kül. a 2 között, hogy a TL-WR741ND-nek cserélhető az antennája. szvsz megér annyit, hogy ha valamiért sovány a jel, akkor tudd cserélni nagyobb antennára :) -
#58875 Sziasztok!
Olcsó routert szeretnék venni. 5 Mbit/s-os ADSL netem van, és szeretném a lakásban a laptopon a netet wifin használni, ahhoz kellene. Nem kell nagy hatótávolság, mivel egy kis lakásról van szó.
Kinéztem kettő félét, amit be tudnék szerezni:
link1
link2
Ezek megfelelőek lennének? Mi a 2 között a különbség egyébként? A 2. 500 Ft-tal lenne drágább, mint az 1. ott, ahol én venném. -
#58873 Teljesen izlés kérdése, én Corsair párti vagyok általában, így azt választanám - de tisztán szubjektív okokból. -
#58872 Napot sracok tudna valaki segiteni hogy melyik ddr3-as ramot vegyem
EZT vagy EZT -
#58871 Egy frissítéssel mindenképp megpróbálkoznék. -
#58870 lehet hogy frissíteni kellene -
Hellsing47 #58869 Van fent igen :D vagy nem tudom mire célzol vele -
#58868 direct x? -
#58867 Elképzelhető okok:Igen a videokártya,vírus,vírusirtó,feltételezhető akár a driverhiba... -
Hellsing47 #58866 Sziasztok
Az elmúlt időben játékok alatt illetve ha sok videó van megnyitva a böngészőben, elképesztően elkezd recsegni és akadozni a hang és játékok alatt a kép is beakad kicsit, pár másodpercenként 1-1 tizedmásodpercre
Ez videokártya probléma vagy esetleg valami más lehet a háttérben? -
#58865 ok, tárgytalan: összeraktam, működik
egyetlen dolog ami még hibádzik, h nem tudok hozzáférni rendes SATA-s vinyómhoz, mivel nem kap kraftot (de szerencsére legrosszabbra készülés elvén másikon is van egy win), de ehhez majd holnap veszek egy ilyet.
fuckyeah, és remélem nem fogok egyszer csak füstszagot érezni. -
#58864 na, közben utána néztem amennyire tudtam - a halott tápom ATX 2.0-ás, a régi sima ATX - előbbin 24 tűs csatlakozó van, utóbbin 20 tűs, de elvileg visszafelé kompatibilis, a 4 extra tű arra van kitalálva, h videokártya kapjon elég kraftot - de szerencsére nálam két 4-tűs molex tápról kapja az áramot, elégnek kellene lennie.
ami hibádzik - SATA vinyónak táp, de erre ahogy utánanéztem van megfelelő átalakító bagóért (meg mintha lenne is valamelyik dobozomban elrejtve), valamint az alaplapon PWR_FAN csatlakozóba menő kábel - ez ha jól tippelem azt állítja, h milyen sebességgel pörögjön a táp ventilátora.
javítson ki valami témában jártas egyén ha valahol tévedek, mindenesetre öröm lenne ha nem kellene új tápot vennem. -
#58863 Mondjuk el vihetted volna a halott tápod és mondtad volna nekik hogy egy ilyesmi csatlakozásokkal felszerelt tápot adjanak érte. -
#58862 uraim, gyors kérdés, hátha tudtok valami zseniális választ:
mai napon a gépem indításkor úgy gondolta, h "anyádat", és kedvesen nem indult el. több mint valószínű a ludas a táp, már ezelőtt is haldokló fázisban volt, volt h nem volt hajlandó elindulni, ilyenkor áramtalanítottam a rajta lévő kapcsolóval, majd áram vissza, pár ilyen nekifutás után magához tért.
perpill úgy néz ki a dolog, h a táp elindítás után ha úgy érzed ad egy kis "kerregő" hangot, ez ha jól vettem észre a nagy nehezen épp h pörgetett ventilátoroké, valamint enyhén pislákolnak a ledek a gép elején... tippre ez annyit jelentene, h bár feléled, nem ad elég feszültséget - jól gondolom?
de ami a fontosabb: valami megoldás. lehet, h csak valami 200 forintos apróság halt meg a tápban, ami simán cserélhető, vagy teljesen és véglegesen elbúcsúzott, és vennem kell egy újat? (vagy inkább használtat) az elkövető egy 460W-os Chieftec, ha ez számít valamit.
próbáltam kicserélni egy régi, gyönyörűséges, és elpusztíthatatlan 550W-os Q-Tec táppal, de egy olyan akadályba ütköztem, h a rajta lévő extrém széles csatlakozó, ami az alaplapba megy (sry, neveket nem tudok) ennél keskenyebb, a valamint nem rajta se olyan cucc, ami SATA-s vinyóhoz kellene tápnak, se egy másik 3 tűs, ami alaplapra megy.
bármilyen ötletet szívesen várok, már akár kis tájékoztatást, h megfelelő boltban miként hivatkozzak frissen meghalt tápomra, mert sajnos elnevezésekről tényleg fingom sincs. ha valami apróságot kell csak javítani az várhatóan saját manccsal is menni fog, csak hátha van valakinek tapasztalata ilyenben, h érdemes-e egyáltalán nekikezdeni, vagy halott.
előre is ezer köszönet -
#58861 Nézd,én már szívtam már miatta. -
#58860 Bakker, nálad a pöttyös labda, ez lett volna tényleg az alap kérdés. -
#58859 Tulajdonképpen mennyi szabadhely van a C meghajtón? -
#58858 A jelenlegi konfigurációval és rendszerrel írtad korábban is?
Ötletes
-Lehet hibás telepítés / driver gond (telepítsd újra a NERO-t)
-Próbáld meg, hogy IMG file-ként mented el (rég használtam NERO-t, de mintha az író eszközöknél ki lehetne választani azt, hogy IMG writer vagy valami hasonló, a lényeg, hogy egy képfile legyen, amit aztán más író programmal megpróbálhatsz kiírni) -
78kata #58857 Sziasztok!
Nagyon megköszönném,ha valaki végigolvasna és tudna segíteni nekem.Napok óta vacakolok egy dvd video elkészítésén.Vagyis készen van,Neroval(vision),de kiírni nem enged sehogyan.A 0000...memóriaterületre hivatkozik,hogy nem végezhető el a read.Bármit csinálok,vágok,stb belőle,nem engedi kiírni.Mivel tudnám még kiírni a videót,ha Nero visionnal készítettem el?Már1x csináltam ilyen videót,ugyanígy és simán kiírta...(VOB fájlokat tartalmaz,meg mp3-at)Nagyon köszi!!!! -
#58856 Utólag talán átnézhetnéd(még véletlenül se maradjon semmi). -
#58855 Kösz mégegyszer megoldodott.
Volt fertözés avast szerint,de mégse az volt gond,firefoxba bekerült (nem ugrik be hogyan),valami 1clickdownloader kieg,és azt törölve eltünt a cimsorokbol a ghophoto.it szöveg,igy most jo minden. -
#58854 Ha kivételbe teszed, akkor 100% hogy nem.:) -
#58853 köszi,megnéztem googleben képet,bejött a kép de a ghophoto maradt a cimben.
Viszont avast-ot használok (ami éppen keres),nem fog ezzel a kapersky cuccal összeakadni? -
#58852 Szia!
Ha ezt a google-nál is megteszi akkor vírus lesz az.Kaspersky virus removal tool-t töltsd le és indítsd el. -
#58851 Sziasztok.
Hülye kérdés: hogy lehet megnézni egy képet weboldalrol?,mert pl:ipon,prohardveren rákliklikkelek egy képre bejön egy ghophoto.it weboldal,de a kép nem,csak nagy fehérség. -
SaphireDraco #58850 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Nem vet fel a pénz de a zenélés, zenehallgatás az életem így az élet ezen területén nem szeretnék spórolni és most hogy a régi fejhallgatóm elhalálozott új után kell néznem. Ebben a témában nem számít a pénz de a neten sehol sem találok normális rangsort a fejhallgatók terén hogy melyik a legjobb. Elég sűrűn jön szembe a Beats Pro nevezetű készülék de olvasok róla jót is rosszat is mivelhogy divattermék mint az iphone aki nem engedheti meg magának vagy csak elképesztően okosnak érzi magát fizkázza. Így igazából döntésképtelen vagyok. Tudnátok segíteni? -
#58849 már írtam az általad nyitott topicba, de az azóta eltűnt, szóval még egyszer:
File Scavenger-rel vagy valami hasonló adatmentő programmal több mint valószínű vissza tudod róla hozni az adataidat.
ha megvolt, Acronis Disk Director (de talán Particion Magic is?) képes lesz valószínűleg helyrehozni a partíciót, de előbb mentsd le a cuccokat. -
#58848 Mert Wint mindig öregtől újabb felé instalállunk. -
#58847 Próbáld meg egy usb-ről bootoltatni egy másik OS-t(linux esetleg nem zakkan meg itt).Gyorsformázás elvileg nem törli az adatokat,így spec. szoftverrel visszalehet hozni.De azért várd meg a többiek tanácsát is. -
martin550055 #58846 Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre!
Tegnapelőtt vettem egy új külső merevlemezt, majd több, mint 200 GB számomra nagyon fontos adatot mentettem el rá, mielőtt újrapakoltam a laptopom.
Most, hogy feltettem a Win7-et a laptopra, és csatlakoztattam a külső merevlemezt nem várt probléma lépett föl:
http://i50.tinypic.com/4lmx5u.jpg
Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy mit lehetne tenni, mert nagyon fontos adataim vannak ezen a winyón.
Azonban egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele...
http://i47.tinypic.com/rtkz8i.jpg
Előre is köszönöm a segítséget! Nagyon nagy szükségem van rá... -
#58845 Akkor BIOS-ban állítsd át a boot sorrendet hogy a windows 7 HDD-jéről bootoljon..ez alapján ott állítsd be a választó menüt.