Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Calver
    uraim, gyors kérdés, hátha tudtok valami zseniális választ:

mai napon a gépem indításkor úgy gondolta, h "anyádat", és kedvesen nem indult el. több mint valószínű a ludas a táp, már ezelőtt is haldokló fázisban volt, volt h nem volt hajlandó elindulni, ilyenkor áramtalanítottam a rajta lévő kapcsolóval, majd áram vissza, pár ilyen nekifutás után magához tért.

perpill úgy néz ki a dolog, h a táp elindítás után ha úgy érzed ad egy kis "kerregő" hangot, ez ha jól vettem észre a nagy nehezen épp h pörgetett ventilátoroké, valamint enyhén pislákolnak a ledek a gép elején... tippre ez annyit jelentene, h bár feléled, nem ad elég feszültséget - jól gondolom?

de ami a fontosabb: valami megoldás. lehet, h csak valami 200 forintos apróság halt meg a tápban, ami simán cserélhető, vagy teljesen és véglegesen elbúcsúzott, és vennem kell egy újat? (vagy inkább használtat) az elkövető egy 460W-os Chieftec, ha ez számít valamit.

próbáltam kicserélni egy régi, gyönyörűséges, és elpusztíthatatlan 550W-os Q-Tec táppal, de egy olyan akadályba ütköztem, h a rajta lévő extrém széles csatlakozó, ami az alaplapba megy (sry, neveket nem tudok) ennél keskenyebb, a valamint nem rajta se olyan cucc, ami SATA-s vinyóhoz kellene tápnak, se egy másik 3 tűs, ami alaplapra megy.

bármilyen ötletet szívesen várok, már akár kis tájékoztatást, h megfelelő boltban miként hivatkozzak frissen meghalt tápomra, mert sajnos elnevezésekről tényleg fingom sincs. ha valami apróságot kell csak javítani az várhatóan saját manccsal is menni fog, csak hátha van valakinek tapasztalata ilyenben, h érdemes-e egyáltalán nekikezdeni, vagy halott.

előre is ezer köszönet