Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Tibi7
    Újabb problémám van. A régebbi lapos indításkor a következőt írja ki:
    "1720 smart hard drive detects imminent failure failing attribute 05"
    "Please back up the contents of the... ezt nem tudom elolvasni a törött kijelző miatt"
    "HDD self test in F10 setup"

1. Csak az F1 megnyomása után folytatódik a bootolás. Ezzel mit tudok csinálni?
    2. Telepítés során nem tudom megformázni a teljes lemezt (120 GB), mert sérültnek írja, csak egy kb 20Gb-os területet tudok formázni. Jól sejtem, hogy ezt a winyót már nem tudom megmenteni? Vagy van valami spec program hozzá?
    3.HDD self testet csinálom a BIOSban, és kiírja h nem tudja megcsinálni a tesztet. Ez is a hdd hibájára vezethető vissza?
    4. Mivel törött a kijelző egy külső monitorra kötöttem rá, de ez úgy csak a windows betöltése után mutatja a képet. Van rá mód, hogy már a laptop bekapcsolásának pillanatától a monitoron láthassam a képet? Mert így pl egy újratelepítés kicsit nehézkes.

Köszönöm a segítséget!