!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ebbõl a képbõl kellene olyat csinálni, hogy a háttér full nem kell, és a fa szürke legyen.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
help
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A wifi látja is a netet rendesen, de amikor rácsatlakozok, akkor csak annyit ír, hogy Hálózati cím lekérése és csak villog a két monitor kis ikonja
ötlet? valamit a routeren kéne beállítani?
help
Próbáld lefuttatni a Kaspersky rescue CD-t (USB-re)
Bár hardverhibára is gondolok de mondjuk az esetek többségében (kék halállal pedig újraindul) leáll.😄
Például megnézheted a memória épségét a memtest programmal amit emlékeim szerint a kaspersky rescue cd-ben megtalálsz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Minek a jele az, ha a laptop néha elkezd töltögetni, majd egy pillanatban megáll minden, és egy 8-bites gépi pittyenés után megy midnen tovább?
3 hete volt ilyen, meg most az elõbb. Dolgozott nagyon a gép valamin, pedig elõtte fél órája hozzá se nyúltam, levittem az egeret, h ugorjon elõ a tálca, de nem jött. CTRL+ALT+DEL, nem történik semmi, csak dolgozik, majd megáll az egér, pittyen a gép, és megy minden tovább normálisan.
Ez minek a jele? Ezt leszámítva mûködésileg rendben van.
Arról érdeklõdnék, hogy tudtok e megoldást arra, hogy ha egy rajzot kell kinyomtatnom, aminek a formátuma pdf, miért lesz a nyomtatási sorban figyelve a mérete sokszor 10x akkora, mint az eredeti, illetve, hogy lehet ezt kiküszöbölni, vagy a "terhet" megosztani a gép és a nyomtató között.?
Értsd fogok egy rajzot kimentem autocad-bõl pdf-be, autocadben a rajz mondjuk 500kb nyomtatásnál sem lesz számottevõen több, majd mikor pdf-et csinálok belõle - a fájl mérete sokat nem változik, de - a nyomtatásnál ez az 500kb 10 mega is lesz, a nyomtató pedig hiányosan nyomja ki, mert kiírja, hogy "out of data". A nyomtató 32 megabájt memóriával rendelkezik. (HP Designjet 500+)
pdf egy akkora kaki, hogy az valami hihetetlen, de sokszor küldenek árajánlat, vagy szakvélemény miatt ebben a formátumban munkát, amit szinte lehetetlen kinyomtatni rendesen.
HP p1102 nyomtatóm van, érdeklõdni szeretnék arról, hogy lehetséges lenne-e a nyomtatóból (magából a gépbõl) lekérdezni a napi nyomtatási listát és ebbõl nyomtatni újra. Tehát a nyomtató rendelkezik-e belsõ memóriával és ezt tudom-e használni. Remélem sikerült érthetõen kifejezni magam ;-) köszi elõre is a segítséget.
foldi
egyéb ötlet? 😄
Van egy Epson Perfection V100 Photo nevû scannerem, win 7 64 bites op.rendszerû asztali gépre kötve (US😎. Eddig gond nélkül használtam, de most nulláról újra kellett húznom a windowst és nem tudom beüzemelni újra a scannert.
Letöltöttem a legújabb Twain drivert az Epson oldaláról ami elvileg win32 és 64-hez is jó, felinstallálom a drivert, az újraindítást kér, azután ha rádugom a scannert akkor feljön az 'Eszközillesztõ telepítése' ablak ahogy kell, Epson scannert felismeri, dolgozik egy kicsit, majd -> 'Sikertelen', piros X.
A következõket játszottam végig:
-ugyanazon az oldalon lévõ régebbi driver próba -> ugyanez az eredmény
-az eredeti, készülékhez kapott CD-n lévõ driver -> ugyanez
-különbözõ sorrendek próbája, tehát elõször rádugás, csak azután driver install -> ugyanaz
-driver uninstall, registry-bõl minden EPSON tartalmú kulcs és bejegyzés törlése, majd kezdés elölrõl -> ugyanaz
-driver uninstall, scanner rádug, majd miután a windows update nem talál drivert, kézi tallózással megkerestem a a driver .inf-jét, ekkor is ugyanaz, de legalább informatívabb üzenet: 'A drivert nem sikerült installálni mert hiányzik belõle egy bejegyzés' (???).
-kerestem a neten, de nem nagyon találok semmit mindenki azt írja, hogy még az eredeti driverrel is mennie kell bármilyen win-en, és hát nekem is ment elõzõleg
-más drivert hiába keresek, minden link végül ide az Epson oldalára visz
Elfogytak az ötleteim, ha valakinek lenne még, azt megköszönném.
Nagyon drága ez az adatmentés!Asszem csinálok egy ilyen vállalkozást:-DD
Veszek egy újat és csak nem járok így többet!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
mert ugye azért van zárva, hogy ne kerüljön por a fej és a korong közé... 😄
De az nem gond hogy bele kukkantottam?? :-))Amúgy azóta jobban pörög csak még így sem jó:-DD
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
nem tudom mennyit kóstál egy ilyen, de biztos nem olcsó mulatság
de pozitívum, hogy van állapotfelmérés (25 perc alatt) - ingyenesen
otthon ezt nem igen tudod megcsinálni, ha csak nem vagy elektro szaki 😄
Ezt csinálja nekem is!
Van egy Seagate barracuda 7200.10 250gb-os külsõ vinyóm!
Az a problémája hogy mikor bekapcsolom akkor kicsit bepörög, és kattog csak aztán leáll és megint kattog!
Már egy jó ideje hogy nem müxik!
Tele van sok zenével ,filmekkel,képekkel.
Akkor ezek elszálltak?Nem lehet ezt már megcsináltatni vagy valami?
Választ elõre is köszönöm!
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Glory, Glory Man. United!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Valõszínûleg a hangkártya driverben kéne állítgatni valamit de fingom sincs hogy mit és hol.
-XP van a gépen de win7-el is volt ilyen problémám
-a hangkártya integrált realtek
-a füles steelseries siberia, de nem hiszem hogy az lenne baj hogy közel van a mikrofon mert akkor a beszédet jobban értenék...
ui.:bocsi hogy ide írtam ezt, inkább szoftveres probléma ez, de más segélykérõ topikot nem találtam =/
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
egyébként nekem lehet az is közbeszól, hogy hackintosh-al kísérletezgettem (azóta már töröltem mindennemû mac os-t tartalmazó partíciót, fájlt és mi egyebet) és akörül kezdte ezt csinálni. pár napon belül úgy is újra rakom a windows-t, mert már ráfér, majd meglátjuk, hogy utána milyen lesz 😊
kikapcsoltam és tovább ment a gép...
alaplapi probléma lehet? ha eszembe jut valami megírom.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
az miért van, hogy rendesen windowsból kikapcsolom a gépet, rendesen kilép mindenbõl, "kiakpcsolja" a windowst, ám a gép tovább pörög, a ventilátorok, meg minden ugyan úgy "zúg" tovább a gép? és ilyenkor csak úgy tudom kikapcsolni, ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, vagy kihúzom a 220-ból
Ha már segítséget kérsz vedd a fáradtságot, hogy úgy írod le a problémád hogy fehér ember is megértse.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
a gpartedtõl valami egyszerûbb megoldás nincs? nekem picit orosz
Vírusellenõrzés volt?
Malwarebytes,Kaspersky rescue CD(USB-re).
És alaplap csere?