64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
cadmonadam #58844 Szia!
Például mit? -
#58843 Használj boot manager programot, ha már ennyi OS-t telepítettél fel egy rendszerre egyszerre. :) -
cadmonadam #58842 Sziasztok,
A következő a problémám: alapban WIN7 van a gépemen, majd feltelepítettem a WIN8-at egy másik meghajtóra, ezt követően pedig egy XP-t egy 3. meghajtóra. Azóta nem tudom kiválasztani, hogy melyik oprendszert indítsa, mindig az XP indul el. Ha kiviszem a többi merevlemezt, akkor sem indul el az eredeti Win7, csak egy sötét képernyő jelenik meg.
Ötlet?
Köszi
Adam -
#58841 uuuu basszus ezt nagyon nem ide akartam. Bocsánat érte :) -
#58840 Sziasztok! Sógorom keres otthonra egy 15W körüli kombót, de annyi gyártó van a piacon, hogy képtelen választani. Ti milyet ajánlanátok neki? -
jane86 #58839 köszi! felteszem ph-ra :) -
#58838 PH-n vannak ármesterek. -
#58837 Mondjuk (ismert) apróhirdetéses oldalakon(kellemes időtöltést:D)?:) -
jane86 #58836 Sziasztok! rám maradt egy gép amit elakarok adni (nem itt! félreértés ne essék)nem értek hozzá h tudom megállapítani mennyiért tudnám elpasszolni. Felmértem Aidával, van benne egy nvidia gforce 9600 (768mb) vidkártya, Intel(R) Core(TM)2 Quad Q6600 @ 2.40GHz proci meg WD-és lemezmeghajtó, 1. milyen paramétereket kéne még megnézzek? 2. hol van fent sok használt gép ahol összehasonlíthatom az árakat? KÖSZI! -
bandeszbiro #58835 Köszi!
Megpróbálom, majd írok, hogy mi történt! ;) -
#58834 Szóval formázzam le a meghajtót, és aztán valamiféle programmal próbáljam meg visszanyerni a rajta lévő adatokat? Ha így gondoltad, tudsz mondani egy ilyen programot? -
#58833 Sziasztok. A minap nálam járt egy TP-Link wn722-es típusú, usb-s wifi adapter. Kíváncsiságból beledugtam a laptopomba, és sokkal jobban veszi a wifi jelét, mint a laptop e nélkül. Ez gondolom azért lehet, mert ez az adapter egy külső antennával rendelkezik, és biztosan jobb a vételi ereje. És ekkor eszembe jutott, hogy van egy rossz wifis routerem, és annak az antennáját nem lehet valahogyan rákötni a laptop wifi moduljára? Hátha így jobb lenne a wifi vétel. Van valakinek ötlete a megvalósításhoz? -
#58832 szia!
Indítsd el csökkentett módban(F8 nyomogatással általában),rendszer-visszaállítás,mielőtt módosítottad volna úgy ahogy.Vagy távolítsd el a videodrivert szintén csökkentett módban,majd aztán újra kell telepíteni.
Nagy vicc lenne, ha emiatt mondja fel magát a rendszer.:D -
bandeszbiro #58831 Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni, egy elég érdekes problémában.
Van egy Acer Aspire 5920G laptopom ( (Intel Core 2 Duo T7700, 2GB RAM, 250GB HDD, NVIDIA GeForce 8600M-GT ), kb. 4 éves.
A következő probléma állt elő:
Összekötöttem a TV-vel S-video-n keresztül, clonoztam a képernyőt nem volt semmi gond. Alvó állapotba állítottam a laptopot éjszakára. Reggel sajnos nem vettem észre, hogy az svideo kábel véletlenül kihúzódott a laptopból, és csak úgy "ébresztettem" ( leütöttem az 'entert' :D ).
Az eredmény: Bekapcsoláskor világít minden aminek kell, fel is pörög, de utána semmi. Teljesen blank, fekete kép fogad. El sem kezdi betölteni a vistát.
Próbáltam ugyan úgy rákötni egy külső monitort/u.a. a tv-t, az sem segített. ( régebben már jártam így, de miután rákötöttem a tv-re újra, ismét működött, csak vissza kellett állítanom, hogy a monitor legyen az elsődleges képernyő. )
Elvittem egy számtech boltba ahol próbált a srác vmilyen billentyű kombinációt, de nem használt.
Ott azt mondták, hogy chipset probléma...
Én nem igazán értek hozzá, hogy ez mit jelent. Állítólag új alaplapot kellene vennem.
Eddig semmilyen problémám nem volt a laptoppal...
Ezért is szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek bármilyen ötlete, hogy mit tehetnék?
Köszönöm előre is a segítséget! -
#58830 Próbáld előhívni ilyenkor a feladatkezelőt(ctrl+alt+del általában). Ilyenkor kilépsz az asztalra és a folyamatoknál kitudod lőni a futtatható fájlt(az sem csoda ha a színmélység ott más lesz utána). -
#58829 Van egy olyan érzésem hogy azt a játékot mellőzd. -
#58828 Ellentmondást látok. Ha nincs kép, és nem megy semmi, akkor nem igaz, hogy a gép ugyanúgy megy. Most vagy csak a kép megy el (de a hang, zene alapján a játék ugyanúgy megy), vagy a kép fekete, de a hang is beakad/megszűnik.
Ha csak a kép megy el, de a játék a hang/zene alapján megy tovább, akkor videókártya.
-Drivercsere (rakd fel a legújabb drivert, esetleg bétát)
-Másik kimenetre rákötni (ha van rá mód)
-Másik PCI-E portba berakni. -
#58827 Több játéknál is, vagy csak egynél? -
AxelS7764 #58826 Meg még 8 Gb ram 1600 MHz -
AxelS7764 #58825 Szaisztok!
Egy olyan problémában kérném a segítségetek, hogy most vettem egy új gépet, és gondoltam kicsit játszom vele. De mikor már 1-2 órája játszom, egyszer csak elmegy a kép és nem történik semmi, a gép megy ugyan úgy mint addig, csak nincs kép és nem reagál semmire. ha újraindítom, akkor meg mintha misem történt volna.
Mi lehet a probléma?
Gépem főbb adatai:
Asrock Z77 Pro4
Ocz vertex4
Intel i7 3770
Corsair TX650
Saphire HD7870
OS Win7 -
#58824 Aztán jön a Kaspersky is. -
#58823 Az alakalmazásoknál duplán jelenik meg egy watch it c. alkalmazás amik nem válaszolnak.Ha leállítom őket az az üzenet hogy Generic host process win32 küldhet üzenetet a microfosnak bla,bla.Ezzel összefüggésben svchost exe nem tud leállni mikor kikapcsolom a winfost (XPSP3).Malwarebytes semmit nem talált.Tippnek azt írták valamelyik oldalon hogy frissítsem a windowst,most ezt próbálom ki. -
Puhos #58822 Ez a jó. -
#58821 Ok,köszi a Malwarebytes most fenn van egyébként előbb megnézem azzal. -
Puhos #58820 Innen -
Puhos #58819 Én a Kaspersky-t választanám innen letöltheted: http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/avptool11/setup_11.0.0.1245.x01_2012_08_17_14_24.exe. -
Puhos #58818 Igen az egy nvidia fájl. Az az érdekes, hogy nálam nincs egyetlen egy agcp.exe a futó folyamatok között (Win7 Home Premuim 64bit). Attól függetlenül sztem nem ártana egy ellenőrzés valamelyik programmal amit felsoroltam. -
#58817 Az alkalmazások közt meg két Watch It fut.Ezt sem tudom mi lehet? -
#58816 Bocsánat,jobban megnéztem és nvsvc32.exe az.Ez pedig egy nvidia fájl.Akkor nem emiatt van ez a furcsa windows leállás.Viszont van 3 agcp.exe ami elvileg valami silverlight fájl,de miért 3 fut belőle?
Malwarbytes a múltkor 133 fertőzést talált de mikor a törlésre nyomtam leállt és újraindult a gép,utána is lefuttatam akkor már nem mutatott fertőzést.Viszont a szokatlan windows leállás miatt csak van valami.Újra letesztelem mingyárt. -
Puhos #58815 Szia!
Az nvsc32.exe az egy Backdoor, azaz egy fertőzés. Itt olvashatsz róla: http://www.processlibrary.com/directory/files/nvsc32/19415/. Javaslok egy Malwarebytes, Hitman, vagy Kaspersky Virus removal tool futtatását. -
#58814 Mostanában mindíg úgy áll le a windows-om hogy az svchost nem tud leállni és kétszer felajánlja a befejezés most lehetőséget,máshogy nem áll le.
a feladatkezelőben van egy nvsc32.exe folyamat is,ez mi? -
#58813 Szerintem kidobom a kukába a régi winchestert, úgy is annyira rossz volt, hogy rendesen belassította a gépet. Keresek egy kisebb méretűt pár ezerért, lényeg, hogy a rendszer felmenjen rá meg néhány program. -
#58812 A link kimaradt. -
#58811 Tudtommal a Windows 7 telepítése kicsit más mert, valamilyen biztonsági funkciót tehettek be(pontosan nem tudom).
Próbáld meg a következőket:
[URL=http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/Start-your-computer-from-a-Windows-7-installation-disc-or-USB-flash-drive][/URL].
Kifelejtettem, hogy a BOOTMGR hibát az is okozhatja hogy nincs rendesen megcsinálva a pendrive.Mit használtál erre? Universal USB installer-t?
Külső monitorra esetleg a BIOS (gondos) beállításával lehetséges. -
Roy4l #58810 Hogyha már felvan csatlakozva a wifire akkor észre vehető a lagg , de mondjuk ez az internetezésben nem zavar viszont bármelyik internetes játéknál pl.: World of Warcraft , World of Tanks stb.. ott igen is számít és a laptopot csak internetezésre használjuk így ott nem észrevehető szerintem a késleltetés -
#58809 Újabb problémám van. A régebbi lapos indításkor a következőt írja ki:
"1720 smart hard drive detects imminent failure failing attribute 05"
"Please back up the contents of the... ezt nem tudom elolvasni a törött kijelző miatt"
"HDD self test in F10 setup"
1. Csak az F1 megnyomása után folytatódik a bootolás. Ezzel mit tudok csinálni?
2. Telepítés során nem tudom megformázni a teljes lemezt (120 GB), mert sérültnek írja, csak egy kb 20Gb-os területet tudok formázni. Jól sejtem, hogy ezt a winyót már nem tudom megmenteni? Vagy van valami spec program hozzá?
3.HDD self testet csinálom a BIOSban, és kiírja h nem tudja megcsinálni a tesztet. Ez is a hdd hibájára vezethető vissza?
4. Mivel törött a kijelző egy külső monitorra kötöttem rá, de ez úgy csak a windows betöltése után mutatja a képet. Van rá mód, hogy már a laptop bekapcsolásának pillanatától a monitoron láthassam a képet? Mert így pl egy újratelepítés kicsit nehézkes.
Köszönöm a segítséget! -
#58808 Szóval ha nincs, ha rajta van akkor is 1000?
Bátyádnál mennyi lappangási/késési ideje ott is 1000?
Okozhatja vírus is a gépeden ami kommunikál a támadóval(Kespersky virus removal tool,Vagy kaspersky rescue disk célszerű megnézni). -
#58807 Köszönöm! -
Roy4l #58806 Simán fórumokat olvasgat , de ha már felvan csatlakozva a wifire akkor is életbe lép az hogy bármilyen internetes játékban az 1000+os latency -
#58805 Kérdés, hogy olyankor mit csinálhat a bátyád rajta.