Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • R3nton
    Srácok leírnám röviden a gondot remélem valaki tud segíteni. Tegnap észrevettem, mintha szarakodna az egér, gondoltam kezd tönkremenni, de aztán mégis működött tovább. Ma ugyanazt tapasztaltam, újraindítottam resettel a gépet, mert valahogy a billentyűre se reagált igazán bár ekkor ezt még nem vettem észre, csak miután windows módválasztásnál nem reagált az enterre. Itt alaplaphibára kezdtem gyanakodni. Kikapcsoltam, kihúztam mind2-t bill, egér (mind2 ps2 port). Aztán vissza, most működik, de valahogy sejtem, hogy ez nem lesz így:D Bootolásos víruskeresést csináltam avasttal bár ez nem tudom mennyire megbízható, de vírust nem talált. Valakinek tapasztalat hasonló problémával?

Az nem lenne túl jó ha alaplap hiba lenne, most vettem nem rég egy 6750HD-t mert a vga is elszállt, most még az alaplap az fasza lenne, főleg nem is tudom lehetne ilyet kapni-e még ASUSP5QL PRO van most benne.

Köszi a segítséget!