Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Evoluti0N #58608 Elég nagy problémám van. Kb. 1 hete nem tudok belépni freemail-be. Mindig azt az üzit kapom, h Hibás jelszó vagy felhasználónév. Azonban biztos nem rossz, mert automatikusan megjegyzi a böngésző a jelszót; próbáltam manuálisan beírni úgy sem jó; nem is felejtettem el a jelszót, mivel évek óta használom és nem is változtattam meg. Más fiókba be tudok lépni és ebbe a fiókba más gépről se tudok belépni. Tudom, h ratyi a freemail és mostanában inkább gmail fiókot használok, de a freemail fiókra van felregisztrálva a Steam fiókom. Ma újra kellett raknom a Steamet és nem birom megnézni a kódot, amit emailen küldenek és ami szükséges a Steam-be bejelentkezéshez. Szal magyarán mondva nem férek hozzá a rohadt, pénzen vett játékaimhoz. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van valami megoldás? Vagy ennek annyi?