!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyors segítséget szeretnék! Adott egy gépben 4db vinyó 3 ide, 1 satás. Tegnap óta mutat a rendszer, egy Rendszer számára fenntartott ál-vinyót 100mb-al. Én ilyet nem csináltam ezt magától csinálhatta a gép <#zavart2>#zavart2>
Hogyan tudnám ezt megszüntetni?
a kártyával nincs gond, ki lett próbálva másik gépben
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Egyik ismerõsöm alaplapjára 2 csatlakozót kell rádugni a tápról, nálam viszont csak egynek van hely.
Esetleg ha tápot cserélek, az mennyiben segíthet? A jelenlegi 420W-os
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Egy olyan kérdésem lenne,hogy szeretném megosztani a netem.Alsó szinten van a modem és a router.A routerbõl egy kábel fel lett húzva a felsõ szintre,ahol a szobám is van.Tehát van kábel amit rá tudok dugni az xboxra is meg a pécére is.De ezzel az a baj,hogy mindig át kell dugnom az épp használni kívánt eszközbe,wifi ugyan van de játékra nem használom,csak kábelt.A kérdésem az lenne hogy lehetséges e hogy ezt a kábelen érkezõ jelet megosszam egy másik kábelre hogy ne kelljen ki-be dugdozni,mert le fog törni a csati végén a pöcök és ki fog csúszni a gépbõl.Nem akarom szabályos idõközönként krimpelni a kábelt.
Köszi elõre is a segítséget.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Nem tudsz egy inf filet feltelepiteni ?
Leirjam szajbaragosan ? Sajatgep ikonon jobb klikk, tulajdonsagok menu es ott elojon az illeszto program kezelo (device manager).
Ott latod az osszes, a szamitogepen megtalalhato hardvert. Ha sarga felkiallto jelek vannak, az azt jelenti, hogy nem megfeleloen mukodnek, vagy nincs driver feltelepitve rendesen.
Kikeresed a hangkartyat es ott is jobb klikkel, lecsereled vagy feltelepited manualisan a driveret ugy,hogy megadod a kicsomagolt konyvtarban a megfelelo inf filet, ami amugy mint mondtam bent volt a SMAXWDM\W2K_XP konyvtarban, amit lelehetett tolteni az Asus oldalarol.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Amugy pedig ahogy nezem ott vannak az inf fajlok is, amiket az eszkozkezelobol is az install resz nelkul is lehet telepiteni.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Ötlet? Gigabyte lap, valami DS3 L
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szerintem az nem lehet gond, hogy az USB csatlakozot meghosszabbitottad.
P4SGX-MX alaplap drivert kerestem de semmi siker. Valami bootot ír ki vagy mit tudom én... van a hangkártyán usb port azt kivezettem hosszabbítóval lehet az a baj hogy nincs hang?
Win7 HomePrem 64bit, friss install, driver felmegy, eszközkezelõben látszik is az adapter de mégsem lehet használni, az MSI segédprogramja nem jeleníti meg a környezõ routereket.
Egy õsrégi Vistas laptopban mûködik, vagyis látom a routereket, kapcsolódni nem próbáltam.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
http://www.gc-plus.de/bin/sl-6831/sl-6831%20vista%2064bit.zip
Igaz a 6831 van a linkben de a 32bites valtozatnal amit talaltam egy nemet oldalon egy linken van a 30-as valtozattal.
http://www.gutefrage.net/frage/speedlink-cyclon-microphone-webcam-sl-6831
Itt volt ha lejebb gorgeted az oldalt.
Peldaul USB,HDMI,DVI,RCA,Firewire stb.
Szoval nem artana a kameratipus es az sem, hogy mi talalhato a szamitogep VGA kartyajan, alaplapjan stb.
Remélem kapok gyorsan választ.
Szóval adott egy kazettás videókamera és a felvett videót szeretném a számítógépre feltölteni.Milyen kábel kell hozzá?Meg program?köszi szépen!!!
Keresnék egy Vga kimenetelû, Vcr kábeles biztonsági rögzítõ monitort!
Az a baj, hogy már alig lehet kapni.
Abban tudnátok segíteni, hogy merre indulak el? Esetleg van egy spéci üzlet, ahol lehet ilyeneket kapni?
Köszönöm elõre is!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De mielõtt veszel új karir,kérj kölcsön egyet valakitõl próbára..
Amit leírtál abból az jön le,hogy 90% a vga a "bûnös"
JA!És mielõtt kiveszed a kártyát,távolítsd el a drivert..!
Mindezt egy fekete képernyõ után mûveli. Ötlet? Lehet h a vga kezd meghalni?
Sórgõsen kérném a segítségeteket!
WIndows xp-ben hogyan tudhatom meg a rendszergazdai jelszót?
Légy szíves segítsetek! Öcsémnek integrált vga-s gépének agp slotjába szeretnék egy legalább 128 mb-os kártyát...
Az alaplap: FUJITSU SIEMENS D1567
ezt írja a manual:
The AGP slot supports the modes 4x/8x with 32 bits and 66 MHz. Only 1.5 V AGP graphics cards
are supported.
i Some older 3.3 V AGP graphics cards are coded like 1.5 V AGP graphics cards. The
installation of such 3.3 V AGP graphics cards can cause serious damage to the
mainboard and the AGP graphics cards.
Hát vaterán keresgéltem: Geforce FX5200 128MB DDR 64Bit AGP jónak tûnt, 8X-os, ahogy utána néztem úgy tippelek hogy az ilyen az Universal AGP 3.0 Card és jó lehet 1.5 foglalatba.
A 32 bits and 66 MHz viszont nem tudom mire értendõ? A memóriára? Mert akkor ezeket szerint ez nem mûködne... van egyáltalán, tudtok ilyet mondani ami 128 Mb-os, használható régebbi játékokra?
KÖSZÖNJÜK
Ha segít az everest ezt írta ki az alaplapról: Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D1567
Front Side Bus tulajdonságai:
Busz típusa Intel GTL+
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 133 MHz (QDR)
Effektív órajel 533 MHz
Sávszélesség 4267 MB/mp
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa Dual DDR SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAM:FSB arány 5:4
Valódi órajel 167 MHz (DDR)
Effektív órajel 333 MHz
Sávszélesség 5333 MB/mp
Lapkakészlet busz tulajdonságai:
Busz típusa Intel Hub Interface
Busz szélessége 8 bit
Valódi órajel 67 MHz (QDR)
Effektív órajel 267 MHz
Sávszélesség 267 MB/mp
A problémám a következõ: körülbelül 1 hónapja az asztali PC-n ha elindítok egy videót, akkor idõközönként elsötétül a monitor, majd visszaáll rendes helyzetbe. Kb 1 másodpercig tart. Mondanom sem kell, hogy mennyire ellehetetleníti a filmnézést és egyebeket. Olyan mintha próbálná kalibrálni magát. Egyes web alapú videóknál is elõfordul. Az egészben az a legfurcsább, hogy évek óta semmi baja nem volt, és se hardveresen, se szoftveresen nem piszkáltam hozzá, semmilyen beállítást nem változtattam. Mióta elõjött, próbáltam driver frissítéssel, képernyõ frissítési beállításokkal, de egyik sem segített. Elképzelhetõ, hogy a videó kártya megadta magát? Esetleg van ötletetek a megoldásra?
A konfig õskori: nVidia GeForce FX 5200 128 Mb, Intel P4 2,4 GHz, 1 GB RAM, Win XP SP3
Elõre is köszi!
töltsd le és tedd fel ezt
és csinálj egy mély vizsgálatot,meg futtatnék egy memtestet is.
Ha egyiktõl sem fagy ki,akkor nincs más ötletem..