64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#58644 szia!
Érdekes...akkor külön kellenek a driverek,AIDA64 segíthet ebben.Miért csak wi-fi,LAN/WAN csatlakozás nincs benne? -
#58643 talán így lesz pár találat -
#58642 E hó hatodika óta nem tudok netezni a TV szervízben van és arra van rákötve a nagy gép... kezdek döglődni zene és net nélkül Help :( -
#58641 Sziasztok XP után telepítettem a Win7-et először és gondok vannak. A gép tipusa Chili N270 Netbook. Barátnőmnek is van egy ilyen Atom procis gépe csak az Acer és ott semmi baj se volt... Itt viszont eleve teleptés után nem érzékeli a beépített wifit a másik gebasz meg az hogy azt írja nincs telepített hangeszköz... usb-n keresztül az idegen wifi adaptert felismeri... úgy enged netezni... -
#58640 El kell keserítselek: ilyen ősrégi alaplaphoz aligha van bármilyen Win7 driver. :/ -
#58639 Egyáltalán nem támogatja a Windows 7? :S -
cadmonadam #58638 Sziasztok,
A következő alaplaphoz keresek audio drivert Win 7-hez, de nem találok sehol, csak XP-st:
asus p4p800-vm
Ugye meg lehet oldani valahogy?
Köszi
Adam -
#58637 Havernak van egy WD külsővinyója! Azt mondja valami áramingadozás volt vagy mi és nem tudja a vinyóját olvasni.Átvitte egy ismerőséhez bedugta usbbe a rendzser ki is irta az eszköz használatra kész.De csak az eszközkezlőben látni hogy ott van a vinyó sehol máshol nem.
Van valami megoldás hogy a rajta lévő adatok lementhetőek legyen vagy ez a vinyó gatter? -
Lacko86 #58636 Csökkentett módot nem próbáltam viszont azóta toltam neki egy clean nvidia driver reinstallt, azóta szerencsére működik rendesen. Most már kb. 10-11. órája nem fagyott le. -
#58635 Jó neked:D
Ha látnád az enyémet sikítva menekülnél.:D -
#58634 nálam 45 körül van állandóan, most nyáron a gépház oldala le van szedve, 1-2 hónap múlva házcsere több hűtővel -
#58633 A GPU kicsit aggasztó. /:D
Csökkentett módban megy rendesen? Ha igen akkor lehet hogy driver újratelepítés...
Nálam is felmegy 42-45¤C közé mégse folyt még ki a gépházból.:)
-
#58632 nekem is volt passzív 9800 pro vga-m amivel fűtöttem :D -
#58631 Nekem is 80 fok fölött volt a passzív hűtésű 8500 GT-m, semmi baja sem volt. -
#58630 mflex nagy whitefülü, kérdezd tőle :D -
#58629 ez attól is függ milyen vga. lehet akár 100 fok is az üzemi hőmérséklet, esetleg le is olvadhat. ugye nvidiások? :DDDDD -
#58628 Hanggal/hangkártyával foglalkozó nagy topikról itt tud valaki? A kereső nagyon sok szart ad ki. -
#58627 Természetesen bármi lehet ezek közül is. -
#58626 Én is úgy gondoltam, hogy magas ez az érték amúgy régebben, 50-55 fokig is még ok az egész. Át lehet helyezni a vinyót, lehet berakni hűtőket stb, de szerintem nem magyarázható túlhevüléssel ez a probléma, mert ez nem irreálisan magas.
GPUra előbb szavaznék, mint hibás elem ennél. 74 fok azért kemény, bár gpunál ez is ugyancsak tűrhető, de lehet valami memóriaprobléma is nála, vagy ilyesmi.
-
#58625 Vinyónként változó, plusz 47 fok már felette van. De nekem mind1, nem kell megfogadni, amit mondok, csak egy javaslat volt. -
#58624 most utánanéztem, biztos azért van mindenhol 35-45 fok közé sorolva a biztonságos és jó zóna, mert az már szar -
#58623 Megtettem, plusz nekem is van tapasztalatom vele kapcsolatban. -
#58622 olvass te utána -
Lacko86 #58621 Van két 8cm-s venti a házban, egyik elől a másik hátul. -
#58620 Hát sztem meg qva sok... PC-ről van szó, nem laptopról. Olvass utána. -
#58619 Hát ha a HD Sentinel nem jelez hibát neki, akkor sztem sürgősen vmi hűtés kellene rá, vagy legalább is a gépházba. -
Lacko86 #58618 system logban ilyen hibaüzeneteket találtam:
"A(z) nvUpdatusService szolgáltatás nem tudott bejelentkezni a fiókkal (.\UpdatusUser) és a jelenleg konfigurált jelszóval a következő hiba miatt:
Bejelentkezési hiba: a fiók megadott jelszava lejárt.
A szolgáltatás megfelelően konfigurált állapotáról a Szolgáltatások beépülő MMC-modul segítségével győződhet meg."
"A szolgáltatás (NVIDIA Update Service Daemon) a következő hiba következtében leállt:
A szolgáltatás bejelentkezési hiba miatt nem indult el."
"A következő boot- vagy rendszerindító illesztőprogram(ok) nem indult(ak) el:
sfdrv01a
sfsync04"
"A(z) Root\SIDESHOW\0001 eszköz \Driver\WUDFRd illesztőprogramja nem töltődött be." -
#58617 Kb. tökéletes működési hőmérséklet HDD-nek, ne ossz ötleteket, ha nem vágod szerintem. -
Lacko86 #58616 mit csináljak vele? :) -
#58615 Pf, hát a vinyóké bizony eléggé. :/ -
Lacko86 #58614
elvileg ez nem sok, nem? -
#58613 Lehet, h túlmelegszik vmi. Aidával vagy Everesttel nézd meg a hőfokokat. -
Lacko86 #58612 sziasztok!
Ma reggel mióta bekapcsoltam a gépet kb 30-40-50 percenként teljesen lefagy, de olyannyira, hogy csak az újraindítás segít rajta. HDD Sentinel elvileg 100%-osnak írjak a vinyókat. Valami ötlet, hogy mi okozhatja a bajt? Köszi előre is a segítséget. -
#58611 Jah csak azért kérdeztem, mert a HD 7750 mellé az a 4400+ elég gyengécske. -
cadmonadam #58610 Szia,
X3 455 majdnem egy ugyanilyen gépbe menne. -
Evoluti0N #58609 Jaj, h ez hardware fórum. Most olvasom. Elnézést kérek :) -
Evoluti0N #58608 Elég nagy problémám van. Kb. 1 hete nem tudok belépni freemail-be. Mindig azt az üzit kapom, h Hibás jelszó vagy felhasználónév. Azonban biztos nem rossz, mert automatikusan megjegyzi a böngésző a jelszót; próbáltam manuálisan beírni úgy sem jó; nem is felejtettem el a jelszót, mivel évek óta használom és nem is változtattam meg. Más fiókba be tudok lépni és ebbe a fiókba más gépről se tudok belépni. Tudom, h ratyi a freemail és mostanában inkább gmail fiókot használok, de a freemail fiókra van felregisztrálva a Steam fiókom. Ma újra kellett raknom a Steamet és nem birom megnézni a kódot, amit emailen küldenek és ami szükséges a Steam-be bejelentkezéshez. Szal magyarán mondva nem férek hozzá a rohadt, pénzen vett játékaimhoz. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van valami megoldás? Vagy ennek annyi? -
#58607 Pedig sztem is táp lesz. Az LC Power sztem vmi gagyi márka lehet, és valszeg egyszerűen nem ad le elég kakaót, h elég legyen a gépnek. 450-es táp elég, de valami normális 80+ hatásfokú tápból, pl. Chieftecből.
A 4400+ helyett lesz az X3 455 amúgy? -
cadmonadam #58606 Sziasztok,
Most egy más jellegű problémám lenne, a következő konfignál a WIN7 (64 bites) bebootolása után néhány perc múlva egyszerűen leáll a gép, teljesen kikapcsol.
Konfig: ASROCK N68C-GS FX alaplap, Sapphire HD 7750 1GB (mindkettő új, kb. 1 hónapos), AMD X2 4400+, 2x2 GB Geil DDR2 RAM, LC POWER MAX420 (Model LC420H-12).
A gép 1 hónapig problémamentesen működött, ma tapasztaltam először ezt. Én a tápra gyanakszom (kb. 2 éves), bár a 7750 nagyon keveset fogyaszt, pont ezért választottam.
Ötlet?
Köszi
Adam -
cadmonadam #58605 Szia,
Azért nem DDR3, mert minden másom van a géphez, így 4GB elfekvő DDR2 is. És szeretnék a legköltséghatékonyabban kapni egy gyors PC-t. Ezért kérdeztem, hogy a proci tudja-e vezérelni a DDR2-es ramokat.
Köszi
Adam