Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
egyik ismerosom hozzam vagott, egy igen regi AJP laptopot azzal a cimszoval, hogy nem mukodik.
az elejen nem toltotte be a winfost. este particionalas gyalu az egesz, xp telepul, keszen van, fent van egy nyers xp mondom lefekszem aludni es holnap befejezem. masnap bekapcsolom a laptopot es egyszercsak azt irja a legelejen az elso fekete kepernyo utan (a pittyenes utan) hogy nem talalja az operacios rendszert es barmelyik bill-t leutom akkor megismetli ezt a kiirast. Mondom oke, felteszem ujra a winfost. berakom a cd-t, betolti aztan kiirja hogy sajnos nem lehet a telepitest megkezdeni ugyanis nem talalhato merevlemez a gepben. Mondom mivan? az este semmi baja nem eshetett, nem tortem el semmit vigyaztam ra. a boot sorrendel is ugyeskestem de semmi eredmenye. asszem phoenix 4.0 release 6.0 bios van rajta (most meloba vagyok es nincs itt a laptop).
Valakinek valsmi otlet?